jager 3446 Napisano Februar 9, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, nikako da se dogovorimo odakle će se donositi. Videćemo ubrzo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 9, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan KaD je strat?? ...to je veoma bitna informacija posto moram da sklopim kangrbu! U bre... tu lešinu bolje da ni ne vadiš iz groba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 9, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan KaD je strat?? ...to je veoma bitna informacija posto moram da sklopim kangrbu! U bre... tu lešinu bolje da ni ne vadiš iz groba... auuuuu.... zbog ovoga cu te naraniti prasinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 9, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U wish! Jedva čekam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 9, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kazi braci da obrate paznju na nalepnice usput! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaa, to mi je rođendanski poklon Popsy kupio za svoj motor, pa mu bilo nezgodno i onda poklonio meni. Znam ja njega, baraba jedna... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan KaD je strat?? ...to je veoma bitna informacija posto moram da sklopim kangrbu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 10, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan KaD je strat?? ...to je veoma bitna informacija posto moram da sklopim kangrbu! Auh Ribolovac ulepsao si mi dan sa ovim postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 10, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj posle da kacite ovako neshto ili ovako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Februar 10, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Covece brate.. nemoj se nerviras.. sve je ovo zajebancija.. pas laje..vetar.. duva a afrikanci su dosadni do bola.. i nikako da smisle nesto novo.. nego samo vrte u krug... Ma 'de se nervira Vlajo, dobio je danas novi kofer, bole ga brige za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam je castio ciscenjem lanca i lancanika........ ali detaljno..... cetkica za zube i udri Misko...... sramota me da vam kazem sta sam sve povadio..... Oće tu svašta da uđe, mravi, bubice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... pa se i buđ nahvata od stajanja te nekretnine.... c,c,c... :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Da da.. i ja mislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 10, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam je castio ciscenjem lanca i lancanika........ ali detaljno..... cetkica za zube i udri Misko...... sramota me da vam kazem sta sam sve povadio..... Oće tu svašta da uđe, mravi, bubice... Ti se ne javljaj!!! Na tovjoj rugobi se humka napravila, a ne mravinjak! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pih kaki ste bre Vi teneraši, ne može čovek pošteno ni iskustvo da podeli sa Vama, a da ne počnete prepirku koji je motor bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aćimo, ma pusti ih, vidiš da su tvrdoglavi ovi teneraši Njima je daaaaaaaaavno došlo iz dupeta u glavu, pa su skontali da su kupili đubre sa otpada, ali ih je valjda sramota da priznaju.. :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pih kaki ste bre Vi teneraši, ne može čovek pošteno ni iskustvo da podeli sa Vama, a da ne počnete prepirku koji je motor bolji. nezgodni smo ko kratko ćebe zimi :P mora malo šale da nam brže prođu ovi &"$%#$"$%" zimski dani.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Popsy prijatelju, prošli su &"$%#$"$%" zimski dani... izadji iz garaze i pogledaj kako je lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se na Ušću (nama je pauza od 01-15,januara nego nema ni jedne afrike ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta će afrosi na Ušću? Mi ne pecamo, mi se vozimo. Mada, razumem... volite tako da se skupite, sednete ne klupu pored reke i nemo posmatrate kako voda nosi sve... :'( :'( ...samo ljubim vas, nemojte mnogo da gledate u pravcu Brankovog mosta. Nije sve tako crno! :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se na Ušću (nama je pauza od 01-15,januara nego nema ni jedne afrike ) Pih, na Ušću... pa zar te vaše kanturine ne mogu dalje da dobace?? Heh, pitam svašta, naravno da NE MOGU. Pokazali ste se prošli vikend, vrli teneraši, svi kolima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 11, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se na Ušću (nama je pauza od 01-15,januara nego nema ni jedne afrike ) Pih, na Ušću... pa zar te vaše kanturine ne mogu dalje da dobace?? Heh, pitam svašta, naravno da NE MOGU. Pokazali ste se prošli vikend, vrli teneraši, svi kolima Dosli ko ljudi, otisli kao stoka pijana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Februar 11, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i ćopava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dosli ko ljudi, otisli kao stoka pijana! ...i ćopava Ako, ako... to vam je oprošteno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E kako ste nekad bili jaka sekta.. vid sad 27 chamugana naspram 24 super momaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...