brkicNS 139 Napisano Jun 17, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Resih da prodam sve nepotrebne stvari, pa cu biti kratak 1. Held tank torba - jedva koriscena, 16l - 50e 2. Par retrovizora - imao sam ih na banditu pre nego sto sam kupio niklovane, ima tragova koriscenja ali su i dalje lepi i funkcionalni - 1000din 3. LED maglenke - nosene na isto na banditu, mislim da ne radi jedna diodica ali moze da se zameni maltene za dzabe - 35e 4. KW jet kaciga - prva kaciga koju sam nosio pre sto godina, nema vizir, sa strane se vidi ostecenje nosaca vizira, ali funkcionalna i atestirana - 500din 5. Jakna - L, nosio sam je pre nego sto sam kupio probiker, nije moto jakna ali materijal ne propusta vetar ni kisu, kupio sam je u avangardiji za silne pare verujem da ce nekom dobro doci - 1000din 6. Probiker Traveler cizme - 42, kupljene na forumu i male su mi, tako da ih nisam nosio - 30e 7. Kineski slemovi - novi, ali nemam sad fotke, 2 plava, 2 crna, kupili smo ih za more, ali nas zapravo mrzi da ih vucaramo - 4x500din 8. Imam i neke kablove za ugradjivanje komunikacije u kacige, nesto je pocupano, nesto je ok - dzabe za kupca bilo cega od gore Aj pa navalite, danas mi je rodjendan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 18, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Otisli retrovizori i jedan slem, crni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Jun 18, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ti retrovizori na f4i? Puko mi jedan pre neki dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Jun 18, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ti retrovizori na f4i? Puko mi jedan pre neki dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 18, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ti retrovizori na f4i? Puko mi jedan pre neki dan Zakasnio si Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 18, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga rezervisana kolegi iz Nisa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 18, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan I da... Mozete zvati na 0605022913. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Jun 18, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan neka, trpecu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Jun 19, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan neka, trpecu Ako ti bas toliko znace (ja ih uzeo od Marka za tomos 1000,00) javi se da ti ih ustupim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotki tih kineskih slemova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Prodate i cizme! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo: Held tank torba 16L - 45e LED maglenke - 30e Jakna - 1000din Kineski slemovi - 4x500din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 2, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan HELD tank torba - 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...