Jump to content

Moto Zajednica

Predlog za letovanje (porodicno) u Grckoj

Recommended Posts

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova
  • Motocikl: K1600GT

od 3.08.-13.08 pefkohori, neka vila Kristina, apartman, idemo sa troje dece 12 god, 4 god i 1 god. Na brzinu, nisam planirao, video da može na admin.zabranu na platu na 9 rata... 205 eura po osobi 10 noćenja, plaćamo za tri osobe.

Nego jebu papiri, ode kinta za bezveze

Dva pasoša za decu po 3700.

Zeleni karton 3000.

Međunarodna 2000.

Upravljanje tuđim vozilom 1500.

i mogao bih AMSS 2000.

Zar treba zeleni karton? Mislim da ako ides preko bugarseke nije potreban.Za Mekedoniju ne znam. Nek me neko ispravi ako gresim.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova
  • Motocikl: K1600GT

Evo Aca ce nam reci kako je preko Bugarske posto je tuda isao ako se secam iz nekog predhodnog posta.

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Preko makedonije mora zelena karta. Prosle godine sam imao zelenu kartu(odstampanu na belom papiru) i imao sam problem sa njom pa sam morao da platim novu od 50e samo zato sto nije zelene boje papir! Raspravljah se sa policajcem, pa sa njegovim sefom unutra pa na kraju i sa njegovim i moradoh kupiti novi papir. Da bude zlo vece, i njihov papir nije zelen!!!

Ove godine bi ciganiju obisao najradje u sirokom luku ali alternativa mi je kroz bugarsku i traje 2h duze iako je krace putovanje(ako je verovati google maps). Kad kazem ciganija ne mislim na narod nego na radnike na prelazu.

A teta na salteru za izdavanje me pita, molim saobracajnu, pa pita vlasnik ko je, Reko izvolite pise tu. A kaze, kako se zovete, reko Sava, prezivate - Kr***ic. Kaze ne pise Sava, pise S. Pa reko to je skraceno, stoji tacka iza slova(gledam je u cudu)..kaze a jel ste vi S ili Sava??? Reko kako vi hocete, i jos se ona naljuti na mene. Kaze recite kako da pisem! Da covek ne poveruje da je to moguce?! Reko, S, pisite S, ne zbog vas nego naletecu dalje negde na slicnog pandura pa ko ce objasniti :)

• Enduraš, 6390 postova
  • Motocikl: CRF300L

Preko bugarske put odlican, sem zaobilaznice oko sofije koja se radi, isao sam preko banskog, ima krivina i planina, ali ja to volim, nije dosadno za voznju i ima sta da se vidi. Kad putujem na odmor nikad ne zurim, volim da uzivam i u putovanju. Vracam se sutra isto preko bugarske, ali preko sandalskog, pa cu napisati kakva je ta deonica kad se vratim.

Imate sajt nikana.gr, tamo je pregrst informacija o tasosu, da ne kucam ja bezveze. Moram samo ovo - obavezno obici plaze paradiso beach, mermernu, vathi i malu, ali fenomenalnu notos.

6966.jpg

Nea Peramos pored Kavale je odličan. Inače, trajekt za Tasos ide iz Kavale, tako da ti je to usput. Imaju ogromne kafiće na fantastičnoj peščanoj plaži. Na Tasosu takođe ima nekoliko odličnih peščanih plaža, a specijalitet na ostrvu je jagnjetina. Nikako nemoj da preskočiš čuvenu tavernu Kleoniki u mestu Theologos :)

Kleoniki..here i come! :D

Jedva cekam da prekinem ovu dijetu sa svezom i vrucom jagnjetinom.. Uhh. Rezervisali smo konacno neki smestaj na Tasosu. Malo smo morali da napravimo par kompromisa jer smo imali par uslova koje nisam hteo da popustim. Izmedju ostalog da bude odmah uz plazu i da bude child friendly - da ima lepo prostora da skace, da imaju igracke, hladovina, pescanu plazu itd. Na drugu stranu nemam natrkiven parking vec cu poneti ceradu, malo je nizi nivo apartmana i stariji namestaj.. Ali dobro, i cena je jako skromna a kad bi isli da ispunimo svaku zelju i u ovom periodu bila bi cena da se uplasis. Nikana mi je poslala bar jedno 20 - 30 ponuda, ali uglavnom dok smo pogledali - izabrali nekoliko, - odgovorili, taj smestaj bivao rasprodat!

http://www.loutrou.com/

• Svrati ponekad, 248 postova
  • Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6

od 3.08.-13.08 pefkohori, neka vila Kristina, apartman, idemo sa troje dece 12 god, 4 god i 1 god. Na brzinu, nisam planirao, video da može na admin.zabranu na platu na 9 rata... 205 eura po osobi 10 noćenja, plaćamo za tri osobe.

Nego jebu papiri, ode kinta za bezveze

Dva pasoša za decu po 3700.

Zeleni karton 3000.

Međunarodna 2000.

Upravljanje tuđim vozilom 1500.

i mogao bih AMSS 2000.

na sta mislis? mogao bih AMSS 2000. Kakva je tu procedura koliko se placa.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova
  • Motocikl: 4x4

znam da cigare obavezno moraju da se ponesu.

Kakve su sada cene?

Namirnice po prodavnicama, meso, sokovi, sladoledi, ima li akcija piva u marketima ( bilo je da sam plaćao na Krfu neka piva i po 50 centi)?

Ima LIDL u Nikiti. Kupis tamo malu zalihu i kad potrošiš onda kreneš kući :)

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk

Kako doći do Vodafone prepaid kartice sa neograničenim internetom? Jel imaju na tasosu filijalu?

Znam da ima ali svi s3 nakace i onda je bzvz brzina, prekida, izbacuje. Prošle godine je isto tako bilo. Jedino ako sediš bliže do šanka ili recepcije onda je dobar.

• Zainteresovan, 576 postova
  • Motocikl: MS 1000DS, Apeninac

Eh Makrijamos...kad se samo setim,inace jagnjetina je dobra i u Panagiji...nije zavuceno kao Teologos,na Tasosu je greota biti na jednoj plazi a po meni najbolja opcija je glavni grad Limenas...dovoljno veci od Potosa i Limenariji za setnju,severna strana je sumovitija,Makrijamos i Golden beach blizu,GB je za decu verovatno i najbolja plaza...

post-4840-0-41617900-1405450550_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja