*zeka* 1200 Napisano Jun 9, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Napomena :Slike su u vecoj rezoluciji kako bi bile pregledne, desni klik - otvori u novom prozoru. Na prodaju: Cizme - PRODATE Alpinestars-Thor Broj 44 (Ja nosim 43 i ok su mi) Vidljivi tragovi koriscenja na rubu koji stoji uz list noge Nigde pocepane,ne propustaju vodu Na jednoj cizmi jedna kopca pokidana(vidi se na slici) moze nesto da se nabuzi ali i bez te kopce dobro drzi Cena:5000,00 dinara Kineski stitnik (gladijator) - PRODAT Velicina XXL ali realno XL ili L Kupljen na forumu Obukao sam ga jednom i to je to Malo rasiven na jednom mestu (vidi se na slici) Kornjaca sa ledja se skida Cena:1000,00 dinara Stitnici za kolena Marka nepoznata(bar meni) EDIT: Vidoh link da je kolega prodao pre par dana iste ovakve samo nove i da je marka MSR Reflex evo link ka temi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/102345-msr-reflex-stitnici-za-kolena/page__p__1641966__hl__stitnici+za+kolena__fromsearch__1#entry1641966 Kvalitetni, dobro stoje i ne smetaju Unutrasnja postava(sundjeri ) se skidaju Cicak trake i kopce odlicnop drze Sve se vidi na fotkama Cena: 3500,00 dinara Kontakt na PP ili 063/8361252 ako nisam dostupan pustite SMS pa vas zovem. Ukoliko nesto ne odgovara stvari mozete vratiti kurirskom sluzbom o vasem trosku. Placanje pouzecem ili nakon probe ako Vam odgovara mozete uplatiti na moj racun a ako ne stvari mozete vratiti nazad. Pozz Nebojsa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Jun 9, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena za Mesh Jaknu XL-XXL . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 9, 2014 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja hocu gladijator. Imas PP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Jun 9, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja hocu gladijator. Imas PP! Ok , video adresu sutra saljem . Gladijator prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Jun 10, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Cizme prodate klegi sa foruma - cekaju isporuku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Jun 14, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Stitnici za kolena : Nova cena 3000 rsd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Jun 30, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Otisli stitnici . Moze brisanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...