Zloca ZXR 102 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, 5'2 je oko 158cm. Ja sam visok 175cm i meni je ok, ali mislim da bi ti imao problema, jer motor je tezak 235kg, pa, pored visine da spustis obe noge na zemlju, moras da imas i masu da ga zadrzis ako pocne da pada. Ja polazem na super teneri koja je slicne tezine, ali je dosta vise sediste i imam problema. Jednom me je preturila, tj. bila je blaga bocna nizbrdica i ja kad sam stao, motor je poceo da se nakrece i nisam uspeo da ga ispravim, morao sam da ga spustim na zemlju. Ne vredi, kad prstima dohvatam zemlju i nemam dobar oslonac. Posle sam merio, sediste na super teneri je na 88cm od zemlje, a meni je visina do jaj..., ovaj, do prepona 78cm. Motor se malo spusti kad sednes, ali noge ne idu vertikalno zbog sirine sedista, pa opet dodjem da mi je peta na 10-tak cm od zemlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 16, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Питање у вези ZXR 750. Какви су им агрегати и мењачи, поуздани или имају мана? Модели са хидро квачилом?Видим солидна понуда код нас на огласима, па сам размишљао да погледам неког, па бих да знам нешто више о њему. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 17, 2015 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan nemaju problema ni sa motorima ni sa menjacima....sem sa bregastim osovinama.... i to uglavnom 93 godiste imaju problem sa cementacijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Mart 18, 2015 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, Vlada. Jos ja vidjam Vladu na biciklu ovih dana, sve mislim da skida kile.. Ovo je iz vremena kad sam ga kupio, 37.000 km, dovezen iz CH: A ova pred prodaju, imao je oko 52.000 km: a nekad bi i radio nesto na njemu: Taj motor ni sada nema vise od 42.000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je presao po satu oko 75000km. Nazalost, Vlada je vise krpio nego sto je odrzavao, pa polako popravljam kako sta naleti i sta primetim. Ali, vazno je da je agregat dobar, kompresija odlicna, menjac dobar, a ovo ostalo cemo da dotegnemo. Povezane teme http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/107136-kawasaki-zxr-750-priprema-za-sezonu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 28, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraža je tačna, koliko piše toliko ima. Bar je tako otišao u tvoje ruke Zloco. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...