Lonely Rider 99 Napisano Jun 1, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/1611981/Motociklista+poginuo+na+Obrenova%C4%8Dkom+putu.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce njegovoj porodici i neka mu je laka zemlja.. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 1, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Зна ли се ко је??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Jun 1, 2014 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/1611981/Motociklista+poginuo+na+Obrenova%C4%8Dkom+putu.html Koliko ser.. vise nemam zivaca Sreo sam ga oko 05:20 kod obilaznice u Ostruznici, on je isao prema Obrenovcu, ja prema gradu i zapao mi je za oko jer je bilo rano ujutru i hladno a on na motoru, covek je vozio normalo ne brze od 80 km/h, kakve velike brzine... Dosao sam do cukarice i odmah krenuo nazad, i na pomenutom mestu sam bio oko 05:45 vidim lezi maksi skuter na zemlji vozaca nema. Stanem, da vidim gde je, sta je, neki covek koji je sve video mase da dodjem, vozac jeste bio nekih 15-20 metara od skutera sa druge strane bankine (na travi pored puta) pretpostavljam da je zaspao jer se naslonio na bankinu, klizao njom neko vreme i prevrnuo se a skuter nastavio jos malo da kliza po bankini i pao se na put... zvali smo odmah hitnu, i dosli su stvarno brzo, za nekih 7-8 min ali jbg... Tuga, nema sta, jeste bio mlad neznam ko je, ali mislim da nije imao kacigu, bar ne kad sam ga nasao, a mislim da bi mu dosta pomogla... Saucesce porodici... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 1, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Daj napisi koji je motor u pitanju barem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Jun 1, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće... Послато са HTC One X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Jun 2, 2014 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan danas sam razgovarao sa kolegom koji je isao kod njih da izjavi saucesce i rekao mi je da je decko deset dana dolazio kuci u obrenovac samo po pare za gorivo jer je volontirao u beogradu, u smestaju za ostecene u poplavi. to jutro je krenuo rano kuci i na zalost od umora zaspao za volanom. moje najiskrenije saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jun 2, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Саучешће породици,Бог да му душу прости! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Jun 30, 2014 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam razgovarao sa kolegom koji je isao kod njih da izjavi saucesce i rekao mi je da je decko deset dana dolazio kuci u obrenovac samo po pare za gorivo jer je volontirao u beogradu, u smestaju za ostecene u poplavi. to jutro je krenuo rano kuci i na zalost od umora zaspao za volanom. moje najiskrenije saucesce porodici Auh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...