Golub 1643 Napisano Maj 31, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Continental ContiRoad Attack 120/70-18 guma je nedavno kupljena ovde na forumu evo oglasa Klik to link medjutim nije "legla" na moju felnu... Guma je nova sa starim dotom 2210, nikad vozena tj. gurao sam motor po garazi...Guma je sa moje felne skinuta pajserima pa je ostalo ispupcenje na obrucu ali to ne bi trebalo da predstavlja nikakav problem buducem vlasniku Cena, pa nek bude malo niza nego sto sam je ja platio posto je 2 puta vec montirana eto 45e Kontakt pp il 061 1389 850 Mislim da je slikama sve prikazano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1715 Napisano Maj 31, 2014 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan sta znaci nije legla? na koji motor si pokosao da montiras? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jun 1, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Montirana je na mog Suzukija iz 86, ali posto je uska felna a nisko-profilna guma guma nije htela da se rasiri, ostala je na 95mm sirine, jos par kolega koji voze isti motor prijavili su problem da im zadnja guma lezi uze od njene dimezije, naravno svi smo prekrsili sta je fabrika propisala... Evo imas i ovde sliko kako je izgledalo My link Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jun 13, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Da podsetim da prodajem i ja nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jul 15, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nervira me da je gledam , veliki letnji popust 50+% - SALE 50+% 45€ 20€ ajmo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...