tibor 502 Napisano Maj 30, 2014 Zainteresovan, 658 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan devojci sam je kupio pre godinu dana, i nijednom je nije stavila na glavu. ja je juce probao na voznji od 20km, jer sam navikao na potkapu, i uzasno me steze, tj. mala mi je. ako neko ima a da mu je velika, mozemo se menjati! ova je S velicina, meni bi L odgovarala ili u gorem slucaju M.... slika je sa neta, samo da bi videli model potkape, jer smatram da ne trebam slikati novu potkapu, identicne su Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2889 Napisano Maj 30, 2014 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dobro i za skijanje, rekao bih! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 502 Napisano Maj 31, 2014 Zainteresovan, 658 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan to je ova LOUISE zao mi je sto mi je mala, jer sam bas takvu oduvek hteo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6491 Napisano Maj 31, 2014 Enduraš, 6431 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dobro i za skijanje, rekao bih! Imam takvu, na skijanju je nosio, nezamenjiva je za to. Ovaj donji deo je windstoper, pa odlicno stiti od hladnog vetra. Meni je pretopla za motor, (ne vozim zimi) pa je retko koristim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 502 Napisano Jun 17, 2014 Zainteresovan, 658 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da svi kupuju podkape dobrih dimenzija moze i na prodaju, cenu ovde ponudite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...