mario1300 1 Napisano Maj 30, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Mz es 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam. Ima jos dosta sitnica koje bi htio uljepsati na es-u. Jedna od tih sitnica je i ugradnja mozda mrvicu tjunirane ts masine s 5 brzina uz male prepravke...vidjet cemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 31, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Desetka za vozilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 618 Napisano Maj 31, 2017 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan dobrodoso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanpetrovic 9 Napisano Septembar 29, 2017 bobber-man, 52 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: MZ es 175 bobber Prijavi odgovor kao problematičan Pozz...ja sam Dejan iz Sokobanje,posedujem MZ 175 es/2 koji je kupljen sa dosta prepravki(viljuske,far,rezervoar itd).prethodni vlasnik je tako vozio taj motor, kupio sam ga davne 2002 ili '03.malo se nervirao oko njega i ostavio sam ga tako do pre 10 dana...da ne smaram puno...evo pogledajtePoslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanpetrovic 9 Napisano Septembar 29, 2017 bobber-man, 52 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: MZ es 175 bobber Prijavi odgovor kao problematičan Pozz...ja sam Dejan iz Sokobanje,posedujem MZ 175 es/2 koji je kupljen sa dosta prepravki(viljuske,far,rezervoar itd).prethodni vlasnik je tako vozio taj motor, kupio sam ga davne 2002 ili '03.malo se nervirao oko njega i ostavio sam ga tako do pre 10 dana...da ne smaram puno...evo pogledajtePoslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć TapatokaPoslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Septembar 29, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ništa bez slika. (dobro došao) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanpetrovic 9 Napisano Septembar 29, 2017 bobber-man, 52 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: MZ es 175 bobber Prijavi odgovor kao problematičan Hvala..ubacio sam neke slicice, vide se valdaPoslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanpetrovic 9 Napisano Septembar 30, 2017 bobber-man, 52 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: MZ es 175 bobber Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro došao, imam istog MZ-a, bio u voznom stanju pa sad malo nije, pa se nadam da će biti opet... Hvala, hvala...iskreno ja nisam odusevljen izgledom pa posto je vec dosta prepravljen, ja cu ga jos vise prepraviti,pravim jednog kvalitetnog bobbera...znam da ce mnogi da me kritikuju zbog toga ali sta cu...bobber mi se svidja....a da je sve original sigurno ga ne bih kvario...Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanpetrovic 9 Napisano Septembar 30, 2017 bobber-man, 52 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: MZ es 175 bobber Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nece... ..ovako sam poceo, pa cemo videti sta ce na kraju da ispadne ali ja se nadam da cu uspeti da napravim to sto sam zamislio.. Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanpetrovic 9 Napisano Septembar 30, 2017 bobber-man, 52 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: MZ es 175 bobber Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo,moze dobro da se zavrsi...svidja mi se,pravi ga..nemoj da stoji u garaziPoslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 1, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan je, treba ga završiti i voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanpetrovic 9 Napisano Octobar 1, 2017 bobber-man, 52 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: MZ es 175 bobber Prijavi odgovor kao problematičan Da, takvi motori treba da se prave i voze,nikako da stoje, to je lepo videti...Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanpetrovic 9 Napisano Octobar 1, 2017 bobber-man, 52 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: MZ es 175 bobber Prijavi odgovor kao problematičan Pa pare su problem u nas Srba,bar je kod mene tako..a da imam dovoljno brzo bi ga zavrsio, a verovatno i ti..kao i mnogi drugi.. Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Decembar 6, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene iz jawa-rosa u MZ-ejca Ode jawa u komsiluk 2 ulice dalje a ja pazario MZ od komsije iz 3. Ulice Hajd ponovo Ratko Mirkovic iz Temerina 92' ja, 79' motor MZ 250 TS 1979 Sutra ce biti slikica i sve kako dolikuje A ak neko ima rucicu gasa i retrovizore neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Decembar 6, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeee Vako Fali mu originalna saltalica, duvanje guma al msž da moraju nove unutrasnje i crevo je puklo od rezervoara do filtera (cela 3,5cm creva ) i naravno jedno mnogo dobro pranje, elektroliza rezervoara i zamena ulja... Uzeo sam ga od drugara jer njemu stoji predugo i odvikao se od motor.. (Zena/beba/zivot) ... Na dve slike je kako ke izgledao a posle toga je ofarban (mada je bio skroz oke) i onda na zalost parkiran... Ostale slile su zateceno stanje a naravno kao i svako mz upalio je na 3 kurblanje sa akumulatorom starim 8godina!! Trenutno Naravno bisage i tank torba su bili poklon Dokaz za godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Decembar 6, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na gram. greskama al preko moba sa cevapima tesko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Decembar 6, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lepa spravaVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisha 6 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vrbovec Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svima. Zovem se Siniša i dolazim iz okolice Zagreba. Vozim Mz etz 125 koji sam kupio prije desetak dana. Sad sljedi sredivanje motora. Ima nešto hrde u rezervaru, pušta ulje malo na vilici, na satovima su puknute kazaljke itd. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Maj 9, 2019 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Sinisha dobro došao na forum. Sretno u vožnji i samo naprijed sa sređivanjem. P.S. motor izgleda sasvim pristojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 10, 2019 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Upadaj i pun gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 10, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mzmzmz 0 Napisano April 20, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Niš Motocikl: Mz etz 250 Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima ja sam Miloš od skoro imam mz etz 250 i trenutno mi zadaje mnogo glavobolja. Kome da se obratim za rez delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 20, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Članu Jigoro Cano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoeis 2 Napisano Octobar 12, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Mz ts 250, MZ ETZ 250, BMW r 50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ljudi, ja sam Marko, Banjaluka, MZ je porodicna tradicija pa tako i zelja da dovedem u pouzdano stanje jednog MZ TS-a iz 1979. Pohvale za organizatore foruma. Još uvijek nisam procitao sve korisne teme. Molio bih za info kome se u Beogradu mogu obratiti za nove dijelove (tamo sam cesto poslom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Octobar 12, 2020 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može li Novi Sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...