Srbica 0 Napisano Maj 27, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako kupio sam u frenky motors skuter Peda Cobra i posle mesec dana motor nekad nece da primi gas i gasi se kad mu pustim gas i posle toga nece da upali samo vergla, a ni na kurblu nece da upali. e sad msm da mi je ostao bez ulja ali odmah kad sam primetio sipao sam tako da msm da nije zbog ulja. Pricao sam sa drugom i jednim covekom rekao mi je da proverim svecicu e sad da li to moze da bude zbog svecice? posto ne mogu da je odvrnem pouksavao sam ali nece.. Sta da radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 27, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Па носи га тамо где си га купио, има гаранцију. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Maj 27, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, odnesi gde si kupio. Samo ne znam kako ne mozes da odvrnes svecicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srbica 0 Napisano Maj 28, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto taj servis ne radi jos deset dana zbog poplave u obrenovcu, a ja bih da pokusam da namestim da bih mogao da vozim.. Stvarno ne znam u cemu je problem nece ni na kurblu da upali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Maj 28, 2014 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan bolje nemoj nista samostalno da cackas da nebi izgubio garanciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srbica 0 Napisano Maj 28, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko ce da ceka 10 dana da se otvori servis? nego me mnogo nervira upali nekad i dajem mu gas i tako 3 4 minuta i kad ga ugasim nema sanse da ga upalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zMiljan 0 Napisano Jun 11, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav pirjatelji.... Uopste se ne razumem u motore. Planiram da kupim Peda Shark, cena je 600 e, preso 5 000, 2009 godiste,,,, Vredi li to tih para? a i ti Peda skuteri jesu kinezi ili italijani? Svuda citam po netu razlicito i totalno sam zbunjen Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 11, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Italiju nisu gledali ni na razglednicama. Čisti kinezi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jun 11, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi, drugi put. Ponavljas se pa me teras da se ponavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...