Zloca ZXR 102 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rtk.co.rs...ista-u-avalskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 21, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Још један узалуд изгубљени живот... ове сезоне само на овом сајту по темема колико могу да забележим двадесет и неки .. а тек је Мај месец... јако сам тужан и бесан због тога!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poznavao sam ga. Sa jedne strane inteligentna osoba, magistar, bio je asistent na masinskom fakultetu, radio za jednu privatnu firmu, koja je trebala uskoro da ga posalje u inostranstvo da radi, juce je doktorirao. Sa druge strane, bio je malo problematican, voleo je da pije, kako sam cuo i nocas je bio pijan. Iako je lomio i ruku, i kljucnu kost, nije se opametio. Ne znam detalje, ali kako su mi ispricali, bio je u restoranu Avala na ulazu u KG i pijan posao kuci, na kratkoj deonici je vec dostigao 200km/h, izgubio kontrolu i na mestu poginuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Maj 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan tuga!imam slicno razmisljanje kao i big-i. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 21, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Telegraf: Juče postao doktor nauka, jutros stradao na motoru... Tragedija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 21, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Skoro 4 ujutro... bilo mi glupo napisati da je verovatno bio pod uticajem alkohola ali kako sam procitao zlocin post, to je to. RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohawk 1 Napisano Maj 21, 2014 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek počiva u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Maj 23, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ove detalje nisam znao. http://www.alo.rs/vesti/hronika/poginuli-bioinzenjer-radio-na-pametnom-leku-za-kancer/55959 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...