ACO 0 Napisano Februar 7, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan CAO SVIMA! INTERESUJE ME KAKO SE MERI NIVO ULJA U HONDI NX500 DOMINATOR, POSTO JE NJOJ ULJE U RAMU? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13552.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14352.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Drzati motor upaljen najmanje 4-5 min. Ugasiti motor i odmah izvrnuti cep od ulja na kome je mjerac nivoa ulja. Nivo ulja kod duze vremena ugasenog motora je obicno manji i zbog toga kod nepravilnog mjerenja se javlja visak ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO 0 Napisano Februar 7, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan HVALA TI PUNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 8, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Drzati motor upaljen najmanje 4-5 min. Ugasiti motor i odmah izvrnuti cep od ulja na kome je mjerac nivoa ulja. Nivo ulja kod duze vremena ugasenog motora je obicno manji i zbog toga kod nepravilnog mjerenja se javlja visak ulja. kod mene na apriliji je vishi nivo ulja na merachu kad stoji ugashen (hladan) :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Februar 8, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Na Suzukiju DR 350 ulje se meri dok je motor u radu isto je merac ulja u ramu. Probaj obe varijante. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 8, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Drzati motor upaljen najmanje 4-5 min. Ugasiti motor i odmah izvrnuti cep od ulja na kome je mjerac nivoa ulja. Nivo ulja kod duze vremena ugasenog motora je obicno manji i zbog toga kod nepravilnog mjerenja se javlja visak ulja. Ovo je upustvo proizvodaca i sigurno je tacno (moj otac vozi Dominator i na njemu ima naljepnica sa upustvom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 8, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Drzati motor upaljen najmanje 4-5 min. Ugasiti motor i odmah izvrnuti cep od ulja na kome je mjerac nivoa ulja. Nivo ulja kod duze vremena ugasenog motora je obicno manji i zbog toga kod nepravilnog mjerenja se javlja visak ulja. Ovo je upustvo proizvodaca i sigurno je tacno (moj otac vozi Dominator i na njemu ima naljepnica sa upustvom). poshto moja aprilija ima 2 kartera a merach je u onom karteru na vishem mestu, kod rezervoara, ulje se u njemu slegne i ispadne da ima vishe a kad procirkulishe kroz motor kad je zagrejan u karteru se nalazi prava kolichina... zato sam ovo napisao jer sam mislio da je slichan sistem ali ochigledno nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatreni covek 4 Napisano Februar 10, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan posla 4-5 min.rada izvadis i obrises merac vratis ali nezavrces i videces kad izvadis ponovo koliko ima ulja tako ja radim na mom nx 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...