marko07 282 Napisano Maj 20, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, polako kompletiram svu opremu koja mi treba pa su dosle i cizme na red, kako sam sve pare dao za auto skolu i registraciju za cizme je ostalo 50ak e. ako neko ima neke pristojne cizme za te pare da ponudi nek se ne stidi Kontakt moze na pp ili 065/2-100-500 Ja sam u Bg-u i najradije bih da ih probam pre kupovine ali ako je neko van Bg-a nije frka da mi posaljete kurirskom sluzbom ali uz dogovor da mogu da ih vratim ako mi broj ne odgovara- znaci vracam isti dan ili sutradan u istom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 20, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj Lucky Vladana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 20, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Popsy, od njega sam vec uzeo jaknu i rukavice ali nije imao nista ovog tipa... Ima on probiker poluduboke i to je to. U medjuvremenu se javio clan foruma i pazarih ovo za ponudjenu sumu novca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 20, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uuuu odlična kupovina... u zdravlju da te služe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, uskoro cu da krenem sa explatacijom istih nego, posto sam cizme, ocigledno, uzeo- lock teme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...