Goxy M 2 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koju uzeti,Scorpion EXO-500,polovna u dobrom stanju ili LS2 FF396 FT2,nova? http://www.kupujemprodajem.com/Scorpion-EXO-500-mat-crna-11968740-oglas.htm?filter_id=768 http://www.motooprema.net/moto-kacige.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja treću godinu , ili okolo 25k km , nosim EXo450 i za te pare je odlična . Ima obraze na naduvavanje , skida se cela postava , u Maxmomentu ima delova za nju ako nešto zafali , preko 80-90 je već malo bučnija . Za LS2 ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Maj 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Нову Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova , ne mora da znači ako je nova da je bolja , to ti kao nov Yugo ili bilo koji polovan stranac . Scorpion nova košta 23k a LS2 15k , po ceni bih rekao da možda ima malo razlike u kvalitetu . Odeš pa pogledaš obe , možda ti neka od te dve ne leži kalup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uvek za ful face kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Maj 12, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za FF kacigu, pa i za skuter kad neko vozi a kamoli kad voziš ono što ti voziš. Mada ja imam jedan princip kacigu kupujem samo novu. Mada ne znači i da je ova polovna loša kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Maj 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Nova , ne mora da znači ako je nova da je bolja , to ti kao nov Yugo ili bilo koji polovan stranac . Scorpion nova košta 23k a LS2 15k , po ceni bih rekao da možda ima malo razlike u kvalitetu . Odeš pa pogledaš obe , možda ti neka od te dve ne leži kalup Питање је било Шкорпион која је половна или ЛС2 нова. Ја сам само дао одговор на питање Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Novo je uvek bolje od polovnog, ff je bolja od jet. LS2 uopste nisu lose kacige a za oko 8000 imas i LS2 ff. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy M 2 Napisano Maj 14, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan FF396 jeste FF kaciga SHELL: Weight 1450gr Composition Fiberglass Number of shells 2 Sizes XS > XXL Certified ECE 22.05/DOT VISOR: Composition 3d Optically correct Lexan Release System Quick and easy mounting Visor Lock Smooth opening and closing Treatment Anti-scratch Sunvisor Twin shield internal Pinlock included INTERIOR: Advanced Air-go System Perfect fitting Padding Laser cut foam for a superior fit Liner Moisture wicking, anti-oder, antibacterial, removable, washable, quick dry, soft fabric, Nose guard, Chinstrap VENTILATION: In&Out Front air intakes & Rear extractors SECURITY: Retention System Micrometric quick release buckle SCORPION EXO-500 SOLID “Advanced Polycarbonate” školjka sa anti-UV spoljnim slojem. - AIRFIT CONCEPT: HelmetPump™, Omogućava podešavanje unutrašnjosti kacige na obrazima prema obiku lica, što dodatno smanjuje buku unutar kacige. - PINLOCK MaxVision™ vizir sa patentom protiv magljenja i spoljnim slojem protiv grebanja, sa mehanizmom za zaključavanje. - SPEEDVIEW™ unutrašnji sunčani vizir sa EVERCLEAR™ slojem protiv magljenja. E sad ne znam dali uzeti kacigu od fiberglasa(LS2 Nova) ili Polukarbonatska (EXO 500 polovna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog primera narucio pre par meseci sa aliexpresa kacigu LS2 i tamo pise kao vel. xl pase za taj i taj obim kontam veci kalup ja narucio kadf ono velika mi je ,no da kazem samo da nije neki kvalitet ali moze da posluzi moje misljenje da je skorpion boljeg kvaliteta a imas i HJC kacige koje su ok kvaliteta sve zavisi koliko para toliko muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...