Jump to content

Moto Zajednica

Kacige Scorpion EXO-500 ili LS2 FF396 FT2

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 198 postova

Ja treću godinu , ili okolo 25k km , nosim EXo450 i za te pare je odlična . Ima obraze na naduvavanje , skida se cela postava , u Maxmomentu ima delova za nju ako nešto zafali , preko 80-90 je već malo bučnija . Za LS2 ne znam

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 198 postova

Nova 1staa.gif , ne mora da znači ako je nova da je bolja , to ti kao nov Yugo ili bilo koji polovan stranac 1lol.gif . Scorpion nova košta 23k a LS2 15k , po ceni bih rekao da možda ima malo razlike u kvalitetu 1zvizduk.gif . Odeš pa pogledaš obe , možda ti neka od te dve ne leži kalup

• ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Ja sam uvek za FF kacigu, pa i za skuter kad neko vozi a kamoli kad voziš ono što ti voziš. Mada ja imam jedan princip kacigu kupujem samo novu. Mada ne znači i da je ova polovna loša kupovina.:neznam:

• BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Nova 1staa.gif , ne mora da znači ako je nova da je bolja , to ti kao nov Yugo ili bilo koji polovan stranac 1lol.gif . Scorpion nova košta 23k a LS2 15k , po ceni bih rekao da možda ima malo razlike u kvalitetu 1zvizduk.gif . Odeš pa pogledaš obe , možda ti neka od te dve ne leži kalup

Питање је било Шкорпион која је половна или ЛС2 нова.

Ја сам само дао одговор на питање 1zvizduk.gif

• Svrati ponekad, 292 postova
  • Motocikl: Yamaha Super Tenere

Novo je uvek bolje od polovnog, ff je bolja od jet. LS2 uopste nisu lose kacige a za oko 8000 imas i LS2 ff.

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

FF396 jeste FF kaciga

kac-103963002-xl.jpg

SHELL:

Weight 1450gr

Composition Fiberglass

Number of shells 2

Sizes XS > XXL

Certified ECE 22.05/DOT

VISOR:

Composition 3d Optically correct Lexan Release System Quick and easy mounting Visor Lock Smooth opening and closing Treatment Anti-scratch Sunvisor Twin shield internal Pinlock included

INTERIOR:

Advanced Air-go System Perfect fitting Padding Laser cut foam for a superior fit Liner Moisture wicking, anti-oder, antibacterial, removable, washable, quick dry, soft fabric, Nose guard, Chinstrap

VENTILATION:

In&Out Front air intakes & Rear extractors

SECURITY:

Retention System Micrometric quick release buckle

sharp-logo.jpg

SCORPION EXO-500 SOLID

exo-500-air-solid-black-.png

“Advanced Polycarbonate” školjka sa anti-UV spoljnim slojem. - AIRFIT CONCEPT: HelmetPump™, Omogućava podešavanje unutrašnjosti kacige na obrazima prema obiku lica, što dodatno smanjuje buku unutar kacige. - PINLOCK MaxVision™ vizir sa patentom protiv magljenja i spoljnim slojem protiv grebanja, sa mehanizmom za zaključavanje. - SPEEDVIEW™ unutrašnji sunčani vizir sa EVERCLEAR™ slojem protiv magljenja.

sharp-logo.jpg

E sad ne znam dali uzeti kacigu od fiberglasa(LS2 Nova) ili Polukarbonatska (EXO 500 polovna)

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Evo mog primera narucio pre par meseci sa aliexpresa kacigu LS2 i tamo pise kao vel. xl pase za taj i taj obim kontam veci kalup ja narucio kadf ono velika mi je ,no da kazem samo da nije neki kvalitet ali moze da posluzi moje misljenje da je skorpion boljeg kvaliteta a imas i HJC kacige koje su ok kvaliteta sve zavisi koliko para toliko muzike.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja