Mr. No 569 Napisano Maj 12, 2014 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde bih mogao da uradim modifikaciju cevi za auspuh na TDM-u? Izbacio bih srednji lonac I stavio nove topove pa mi treba majstor ko to moze da uradi a da ostane mogucnost da se vrate I fabricki topovi tj da ne bude samo seci I vari Neka preporuka? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan U Meljaku na Ibarskoj pored Erinog motela meni radio covek.Mozda imam njegov tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa katalizator ili prigusivac u ovom slucaju skidas zajedno sa izduvnim granama bez ikakvog secenja a nove cevi i dva auspuha ( ili jedan ) pravis nove i onda mozes da menjas po zelji a da nista ne unistis . znaci savet ...bez brusilice ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Maj 13, 2014 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa katalizator ili prigusivac u ovom slucaju skidas zajedno sa izduvnim granama bez ikakvog secenja a nove cevi i dva auspuha ( ili jedan ) pravis nove i onda mozes da menjas po zelji a da nista ne unistis . znaci savet ...bez brusilice ! Nece biti brusilice, I hocu da uradim tako da sve moze da se vrati na fabricke postavke. Treba mi prepouruka za majstora. Za Andjela iz Bele Crkve znam, da li ima neko blize BG koji to moze da uradi a da je za preporuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...