ANTIC GM 43 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa MK OTADZBINE sa prijateljima stigla svojim kucama ,jedno veliko BRAVOOOO momci dokazali smo da se na Kosovo neide samo zbog besplatnog goriva jos jednom bravo!!!!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11599 Napisano Jul 1, 2014 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sremci i jedan Novosadjanin stigli (doduse malo se gubili po Pesteru ali bilo dobro). Sve u svemu bila lepa voznja i druzenje ,jedino pevacicu i koncert ne bi komentarisao jer su toliko usrali sve bolje da su pustali muziku sa mp3. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jul 1, 2014 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć stigli, kiša nas pratila od Kragujevca - kako beše ona poslovica... Sve u svemu, super je bilo. Najjači utisak su devojke. Veoma lepe i osetno ih više nego muške populacije - il' mi se učinilo Neki su taxi-rali ceo dan po Mitrovici, doduše samo lepši pol Putovanje do tamo je veliki minus. Imao sam utisak da sam zalutao na stazu formule 1. I, nisam čuo ko je pobedio, mislim - stigao prvi? Snimak kampa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je jako lepo,evo par nasih slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi namera da mracim posle ovako lepih slika i ponekih utisaka samo da skrenem paznju da nas ipak nema bas toliko da bi mogli da na tom putu svake godine ostavimo po neki zivot . Mislim da bi vec sad moglo da se krene s planiranjem malo drugacije voznje do dole 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi decka..neka pociva u miru. Mi smo imali pad,kolega iz panceva,zatim jos jedan kolega iz Arxangela-prva krivina u levo iz Leposavica. Kazu prosle godine njih 7 tamo. Ja sledece godine nosim sprej i svrljam po putu-USPORI! Pozdrav svima koji su bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano Jul 3, 2014 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Prelistavam Moto Skupove i primetim da je prošlo godišnja Bike rock misija Kosovo komentarisana na 29 str. a ovogodišnja na 6 str. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jul 3, 2014 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' prethodnih godina bila policijska pratnja kolone ili isto ovako - kud koji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjeg sam video kod Londona jbg kad nismo neka vlast da nas prate kordoni eskadroni da se blokira svr vare sahtovi i tako te sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jul 3, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jul 4, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Novembar 11, 2014 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan ibarska na putu za KM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Novembar 11, 2014 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan i jos malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Novembar 11, 2014 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i druzenja sa bracom iz KM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Novembar 11, 2014 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan povratak pored jezera gazivode na novi pazar, sjenicu,zlatar, zlatibor, valjevo za NS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...