Night Riderr 91 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da napise par reci o Yamahu yz250f 4T Imam u ponudi taj motor pa me zanima kako se generalno pokazao,ima li snage koliko je pouzdan i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imas koliko ja znam dosta tema o hard enduro motorima... 250 4t je ekstra za voznju, lagan, dovoljno jak i upravljiv. Potrosni materijal(lanac,plocice,filteri) nije skup, ali ako ti zapadne otvaranje masine(a velike su sanse) tu si ugasio. Moj savet, ako nemas dosta para, drzi se TT-a i menjaj ulje jednom godiste... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko priblizno bi mogla da kosta generalna za tu masinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Yzf je full cross. Velike su razlike u modelima po godistu. Ako uzmes primerak u dobrom stanju mozes biti miran 3-4 godine uz menjanje ulja na svakih 10 radnih sati. Ako uzmes nesto sahranjeno onda racunaj od 800-1200 e da agregat dovedes u pristojno stanje. Inace meni yzf modeli od 2005 do 2011 imaju ubedljivo najbolji polozaj za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2005 godiste je.Jos je nisam video uzivo....planirao sam da se malo raspitam pa da je pogledam i probam. Mnogo mi zvuci ta cifra od preko 800eur.Gledam na ebay-u komplet kit za povecanje kubikaze za nju na 290cm3 je oko 300-400 dolara.Znaci klip sa karikama,cilindar i dihtunzi.To mu dodje skoro kao ful generalna ili se varam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A ventile si zaboravio, vrlo cesto trebaju da se menjaju. Ako su titanium onda je od 100 do 150e komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo klip za taj motor je od 140 do 180e. A cilindar ne smem ni da pomislim ali opet za nas amatere i hilzna zavrsava posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...