Paunovic 0 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom pada ,pocepao sam koznu jaknu...Tako da mi je potrebno ako ima neko informaciju gde mogu da se obratim da nadjem belu telecu kozu.gde god sam pitao ,svi kao tesko ces to naci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1468 Napisano Februar 6, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ranije u Balkanskoj ulici, radnja sa desne strane, kad se penjes ka Moskvi, odmah kad prodjes raskrsnicu sa N.Fronta. Probaj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ranije u Balkanskoj ulici, radnja sa desne strane, kad se penjes ka Moskvi, odmah kad prodjes raskrsnicu sa N.Fronta. Probaj..... Zvao sam ih juce, nemaju. Hvala ti u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu uvek mozes da posaljes proizvodjacu da je popravi, adrese ces naci na netu. BTW to nije besplatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu uvek mozes da posaljes proizvodjacu da je popravi, adrese ces naci na netu. BTW to nije besplatno. Heh Amerikanac ti si izgleda davno otisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu uvek mozes da posaljes proizvodjacu da je popravi, adrese ces naci na netu. BTW to nije besplatno. Heh Amerikanac ti si izgleda davno otisao Moj drug iz Beograda je lepo poslo Vanson jaknu proizvodjacu da je poprave, oni su to uradili i poslali jaknu nazad. Mislim daje jedino morao da popuni neki papir kd nas u carini kao privremeni izvoz ili slicno da mu nebi napaltili carinu u povratku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Februar 6, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Znam za dve radnje koje popravljaju kožne jakne. Jedna je u uluci Braće Jugovića (Zeleni Venac, stanica autobusa 75) a druga je na početku Južnog Bulevara sa desne strane. Pitaj njih da ti je srede ili ih pitaj gde da nabaviš kožu. Ako ne rešiš problem javi se pa ćemo videti da nađemo nešto preko moje firme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Teleća koze nije problem, tebi je problem boja, a?Da ne moze nekako da se prefarba koza u belu boju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan a druga je na početku Južnog Bulevara sa desne strane. Mislim da ovo ne radi vec neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Znam za dve radnje koje popravljaju kožne jakne. Jedna je u uluci Braće Jugovića (Zeleni Venac, stanica autobusa 75) a druga je na početku Južnog Bulevara sa desne strane. Pitaj njih da ti je srede ili ih pitaj gde da nabaviš kožu. Ako ne rešiš problem javi se pa ćemo videti da nađemo nešto preko moje firme. Imam ja ko moze da je sredi,samo je problem koza...Ako nista ne nadjem javljam ti se pa ako nesto uspemo da nadjemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Februar 6, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Videću ja sutra pa cu ti ostaviti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan 011/30-70-392, 219-49-44 Firma se zove Evropa i radi veleprodaju kože. Čovek mi je rekao da bi bilo najbolje da odeš do njih pa da vidite na licu mesta. Ako ni tu ne rešiš problem cimni me ponovo. Nikola Petrović 064/167-70-75 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam siguran, ali kozne jakne koju saobracajna policija (vozaci motora) imaju na ledjima deo koji od bele koze. Da li je teleca ili nije, nemam pojma. Ako bas nemas resenje, nadji ovako nesto i iskoristi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan UNPA imas u Vlaskoj zenu koja sije jakne od koze.Bio sam kod nje pre nego sto sam kupio jaknu u Rabrovcu.Ima belu kozu 100 %,a moze i da ti odradi to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kozu mozda mozes da nadjes u prodavnici DERMA u Kralja Petra (bivsa 7. Jula) , blizu ugla sa Zmaja od Nocaja, ali milsim da je bolje da nadjes nekog ko moze da uradi kompletnu opravku jakne sa materijalom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 7, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kozu mozda mozes da nadjes u prodavnici DERMA u Kralja Petra (bivsa 7. Jula) , blizu ugla sa Zmaja od Nocaja, ali milsim da je bolje da nadjes nekog ko moze da uradi kompletnu opravku jakne sa materijalom. Lako cu za opravku,samo da nadjem isti materjal.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...