Dadoxino 0 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kumanovo Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve biker-e i ljubitelje motora, Novi sam clan na forumu pa kako je red da se predstavim. Ja sam Dado iz Kumanova sam. Ljubitelj sam motora i posedujem dva jedan je Kymco City Agility, i drugi (moj ljubimac) Suzuku GSR 600. Clan sam Moto Kluba "Bears" - Kumanovo, neki clanovi sa foruma su sigurno upoznali nekog iz naseg kluba mozda cak i mene . Ovde sam da bi se druzio, i naucio nesto novo (ona stara i dobra "covek uci dok je ziv") i nadam se ako je moguce da i ja pomognem nekome i svakome ako je to moguce, pre svega u podizanju moto kulture na jedan jos veci nivo. Pored toga sto sam ljubitelj svih motora, najvise mi paznju oduzimaju custom motori ili bolje receno preradjeni old timer-i . To je uglavnom nesto o meni pa cemo se mi tek upoznavati nadam se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano April 30, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano April 30, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Послато са ST21i уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...