Nile. 1467 Napisano April 29, 2014 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih nekog od iskusnijih bajkera iz Loznice ako moze da mi pogleda jedan motor iz Loznice od coveka koji mi se javio da hoce zamenu za moja dva motora, da pogleda ono naj osnovnije i da mi prenese utiske jer sam ja na zalost bas daleko da bih samo zbog toga dolazio, pa ako su utisci ok da se dogovaram sa covekom, ne ocekujem previse, motor je stariji 92god (GS 500e). Nadam se da ce se neko javiti, pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 30, 2014 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Niko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 30, 2014 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam vam privatnu poruku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...