BladesEyeZ 15 Napisano Februar 6, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna newko kako bi moglo da se nabavi nesto od KTM opreme ne mislim samo na opremu za motor nego npr njihova linija odece za svaki dan ili ovo http://www.ktmcyclehutt.com/ktmstore/gifts_banners/gifts.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Odes u KTM prodajni prostor kod nas (nalazi se kod Autokomande) i vidis sta imaju kod njih, a sta nemaju narucis i stigne ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Imaju MNOOOOOGOOOOOOO dobru ponudu. Svaka im cast. Po meni mnogo dobar marketinski potez. Ima cak i za bebe svasta. Sve izgleda ekstra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan u kuglasu sam pre neki dan opet video coveka sa meni najlepsom moto jaknom, mada ne znam koji je model ali je KTM nazalost, nema je na ovom sajtu, verovatno stari model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Februar 7, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Viodeo sam na sajtu da je ovlasceni Distributer Primoto i Promoto verovatno ista firma za NS i BG jel si na to mislio da se nalazi kod autokomande.I ako imas neke preciznije podatke i tel ti postavi ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bg 011 3098118 ne znam gde Ns 021 402376 kod satelitske pijace, na futoskom putu 44,rade od oko 10 do 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Bila je i KTM opremu u OGLASNIK-u ovog foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Moj kum ima KTM jaknu koju bi prodao, potpuno je nova, ako nekog zanima mogu mu poslati broj na pp. KTM salon se nalazi u ulici Jove Ilica (mislim da se tako zove), Vojvode Stepe pa kod Euroauta (Monro amortizeri) desno 20 metara i tu ste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 8, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan interesuje mene, sibni mi telefon na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u ProMoto centru uzimao bas dosta stvari. Duks, 2 majice, 2 šolje, 2 cucle za bebe, privezak i jos neke sitnice. Recimo duks sam platio 75 evra, a 2 majice 60 evra (30 evra komad).Samo zato sto na tim stvarima pise KTM moras da platis duplo vise nego sto stvarno vredi i pritom se sva roba proizvodi u Turskoj (pise na etiketi).Tako da ako nisi neki preterani ljubitelj KTM-a ne znam koliko ti je isplativo da placas nesto duplo vise nego sto vredi samo zbog jednog ili dva natpisa KTM.Imam i ceo katalog opreme i stvari KTM-a za 2008-u.Najvise me je odusevio KTM-ov toster koji na hlebu ostavlja natpis KTM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Februar 19, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Da bas cudno toster je bila jedna od stvari koja je i mene odusevila svideo mi se pristup koji imaju propratnoj opremi ne vezano za motore .......da takva roba me je zanimala izmedju ostalog ali i neke njihove jakne itd...hvala na informaciji prvom prilikom cu da prosetam do njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan danas sam bio u KTM salonu i pregledavao katalog dodatne opreme, imaju i kupace gace, no, nisu narandjaste, vec sive sa narandjastim tackicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga link sa svom opremom i cenama koje su približno iste cenama u Pro moto centru u Beogradu. http://www.ktm-sommer.de/Seiten_08/f_zub_heq_08.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Classic flip-flops with extras: For beginners and forgetful the main operating elements are written on them. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 29, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo recimo,ova kaciga KTM R2R kosta 400E , a to je u stvari Suomy Vandal samo sa KTM natpisima.Ista takva Suomy kaciga,naravno u Suomy bojama, u Centru S kosta 300E. Eto, zbog KTM boja moras da das 100E vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 2, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan oprema je fenomenalna !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shilja-f 4 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Promoto u Jove Ilica - odlicna ponuda, kvalitet opreme ok, usluga ok, osoblje ljubazno... moja preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joda 0 Napisano April 1, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je kvalitet dobar, osoblje ljubazno ali ne zelim da kupujem opremu od 300-500e a da je vidim samo na slici u katalogu. Mislim da bi jedan minimalan lager (pa makar i po 2 jakne i pantalona od 3-4 modela) osnovni uslov za iole ozbiljniji rad. Ako vec mozete da vidite nekoliko motora u prodavnici (sve pohvale), smesno je da se prica o izboru i kupovini opreme na ovakav nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Meni se jako dopada oprema koju KTM ima u ponudi, ali zaista ne bih nista uzimao na pamet sto ne mogu da probam na licu mjesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U Moskvi u prodavnici imaju sve ,pa biras uzivo(provereno), oprema nije skupa, a motori su 30 % skuplji nego ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shilja-f 4 Napisano April 4, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je kvalitet dobar, osoblje ljubazno ali ne zelim da kupujem opremu od 300-500e a da je vidim samo na slici u katalogu. Na zalost tako je u nasim radnjama uglavnom. Niko od distributera ne zeli da uhapsi novac zarad dobrog lagera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...