mitri 1847 Napisano April 3, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koliko iznosi registracija motora zapremine preko 1100ccm ? Takodje me zanima kako se obracunava osiguranje - prema zapremini ili prema snazi motora ? Na primer : ima li razlike u ceni registracije za Hayabusu (175ks/129kW) i GSX1400 (106ks/78kW) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 3, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, registracija se krece prema ccm (zapremini) i prema godistu za dve od njih. Osiguranje je takodje prema kubikazi a razlika u registraciji bi mogla postojati ali minimalna, nisi naveo godista i kubikazu za prvi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 3, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je cudno da nigde na netu nema cenovnik za registraciju i osiguranje(za automobile sam jos i nasao) za motore. Na www.automarket.co.yu ima cenovnik osiguranja koji je prilicno zastareo i cene su se sigurno promenile ali ne verujem da se je i sustina tj osiguranje je isto za sve motore preko 750 ccm. Ostaje jos da vidis za takse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 3, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan hm , evo nasao sam : http://www.takidoo.co.yu/str/motocikli_registracija.htm http://www.takidoo.co.yu/str/motorcikli_osiguranje.htm eh jbg razmisljao sam nesto o Kawi ZRX 1200 R , cena novog je prihvatljiva - oko 7200 eura , ali 30 i kusur hiljadarki za registraciju...sto je mnogo , mnogo je :? ipak cu se drzati klase 600-750ccm :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano April 4, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Prekopiracu tu stranu kod nas na sajt, da imamo to i mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 4, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan hm ' date=' evo nasao sam :http://www.takidoo.co.yu/str/motocikli_registracija.htm http://www.takidoo.co.yu/str/motorcikli_osiguranje.htm eh jbg razmisljao sam nesto o Kawi ZRX 1200 R , cena novog je prihvatljiva - oko 7200 eura , ali 30 i kusur hiljadarki za registraciju...sto je mnogo , mnogo je :? ipak cu se drzati klase 600-750ccm :roll:[/quote'] Šteta, meni je zrx1200r prelep i redak primerak - old school motora danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 4, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Easy bas mi te je zao sto ces morati da se zadovoljis samo sa novim motorom u klasi 600-750 Jebi ga sistem je takav da opasno udara po usima za preko 750ccm(za automobile preko 2000ccm) sto po meni i nije tako lose ali mi se razlike u cenama ipak cine prevelikim. Malo me i nervira sto kategorija ne ide do 600ccm nego do 500ccm sto mi sa sadasnjim motorom odgovara ali u buducnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano April 4, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam regisrovao GSX-R 1100. 98 ks, 1127 ccm i 92 godiste. I platio sam 19000 ( da, dobro si citao devetnajshiljada dinara) :!: :!: :!: :!: Iducu godine, necu da registrujem :evil: Ili kupicu GSX-R 750 ( uljeni) i stavicu set 1216 ccm, i registrovacu taj :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...