balavurda 279 Napisano April 25, 2014 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Елем, у селу Прањани се већ годинама организује скуп у циљу популаризације научно-истраживачког рада, пре свега у областима хемије и биологије. Како то мање-више изгледа, може се наћи на јутјубету. Колико ми је речено, колеге су редовне на овој манифестацији, па реко можда и одем да видим како то иде. Након консултације са надлежнима, речено ми је да овде објавим шта знам о свему томе. Особа за помоћ: ivan@hranisezdravo.com или 066/8204057 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 30, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je takoreci komsiluk i godinama unazad planiram da odem, ali svaki put prekasno vidim da je to vec odrzano. Sad kad sam napokon video na vreme, svakako cu otici. Ja planiram u petak da odem, a mozda i u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...