gixxer 397 Napisano April 24, 2014 (promenjeno) Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan LICNO VLASNIK!Nov kupljen u Srbiji kod ovlastenog zastupnika Cule-auto u Novom Sadu, posedujem original racun o tome i imam 3 originalna kljuca,ja sam treci vlasnik, registrovan do 14.02.2015, extra ocuvan, gume skoro nove, lanac i lancanici izvanredni, ulje i filter promenjeni pre 1000 km, znaci 100% spreman za predstojecu sezonu i apsolutno NISTA ne treba uloziti u njega, protocni izduv GP Style, fantastican zvuk, mini migavci, preklapajuci nosac tablice, zatamnjeni plexi, retrovizori od novijeg modela, bez ikakvih skrivenih mana, jos lepsi uzivo nego na slikama,cena je 3550 eu i podlozna je manjoj korekciji za ozbiljnog kupca , zamena ne,kontakt tel:063-77-64-681 Sale Promenio April 24, 2014 član gixxer 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano April 24, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan I istekla registracija je za reklamu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 397 Napisano April 24, 2014 Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Greska u pisanju,ispravljeno,registrovan je do 14.02.2015,bilo lepo vreme u februaru pa ga registrovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...