Dane Deda 2685 Napisano April 20, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je znati kako si sa metrom izmerio 22,8 . Ovako : Ja to samo da bi vas malo razmrdao na ovo lepo vreme, Jel treba i slika kako sam merio prečnik cevi ? :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 20, 2014 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Пецо решење проблема је једноставно. Скинеш оригиналне прстенове са цевки, одеш до стругара да ти направи нове са рупом мањом за две десете (0,2 мм)( ако је алуминијум у питању 0,3 мм) . Означиш меру на цевкама (22,8 мм), загрејеш прстенове на рингли и пажљиво их наместиш. Охладиш их и готово. Ако су цевке од челика добро их одмастиш потопиш их у антирост, опереш и осушиш. Однесеш цевке на цинковање и биће као оригинал ако не и боље. И наравно приликом монтаже нове гумице. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano April 20, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam što komplikujete stvari,onaj alat što sam izbacio je sastavni deo servisera BMW-ovih motora a kod nas su koristili serviseri policijskih motora. Ako stavite podlošku,koliko treba da bude debljina? Evo postupka kako se radi sa alatom - postave se gumice na cevi,montira glava... upali motor,ako ne pusta ulje ništa se ne radi ali ako kasnije počinje da izlazi ulje tek onda upotrebiš alat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...