Džoni Šova 18 Napisano April 14, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima auspuh za Typhoona, ali stari u dobrom stanju? Ovi noviji sa ovim eko normama me ne zanimaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano April 15, 2014 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kako to izgleda??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano April 24, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba nabavio sam, ali ne pasuje na moj model. A modeli su isti, nije ovaj novi novi, nego klasican ruzno simpaticni Typhoon. Ima neke plastike sto idu iz motorai to mora da se budzi da bi se stavio stari auspuh za Typhoon-a. Inace imam na njemu Tecnigas, ali hocu da bude fabrika, od budzenja nema nista, samo muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...