cipotm 102 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Trebam koristne podatke , jer planiram u junu oko 9 - 10 dana Srbije iako sam bi sigurno oko 7 puta u Srbiji , provozao sam i moto reli ali uvijek je išlo sve brzo.Planiram , da 3 puta spavam na zlatiboru , 2-3 puta Niška Banja , možda jedan put Zaječaru i 2 puta beograd i možda još negde .več sam rezervirao spavanje 2 x Niška banja i 2x beograd !! 1.Zlatibor-Zlatarsko jezero-Ivanjica-meandri Uvac-Sjenica-Prijepolje-Zlatibor ....280km 2.Zlatibor-Zaovine-Peručac-Bajina Basta-Užice-Rožanstvo-Ljubiš-Zlatibor ....2ookm 3.Zlatibor-Radoševo-Guća-Kraljevo-Raska-Brzeće- Prokuplje-Niska Banja ....370km 4.Niška Banja-Bela Palanka-Vlasinsko jezero-Surdulica- Vladićin Han- Leskovac-Niš- Niška Banja ....300km 5.Niška Banja-Pirot-Zavojsko jezero-Babin zub-Knjaževac-Zaječar ....230km 6.Zajecar-Paracin-Gornja Sabanja-Kragujevac-Lazarevac-Beograd ....300km To so dnevne rute , koje se mogu donekle korigirati , interesuje me vasa mišljenje sto se na ovakvom putu ne sme propustiti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za koji dan u junu planiraš rutu od Niške banje do Vlasine i nazad?Ako sam u to vreme kući mogli bi da odvezemo taj dan zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano April 12, 2014 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Solidne su ti rute... Javi te se, ako budem u Kraljevu, barem na pice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano April 12, 2014 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mozete da se javite kad prolazite kroz Prokuplje. Vodim na pice a verujem da ce vam prijati hladovina ovde: Preporucujem da pogledate putopis Vlasina i Babin zub u BJB vikend voznje podforumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano April 12, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad u Junu.Kako polazak Zlatibor.Ja izmadju 15 i 20 juna idem u Slo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano April 12, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da ruta 6. bude: Zajecar - Negotin - Kladovo - Donji Milanovac - Golubac - Veliko Gradiste - Kostolac - Smederevo - Beograd To je prakticno dunavksa magsitrala. Kolovoz je odlican gotovo celom duzinom, a saobracaj je minimalan. Treba voditi racuna o odronima na putu. Na toj ruti mozes da vidis hidro-elektrane Djerdap I i II, a nakon toga na rumunskoj strani se vidi 40m visoka statua Decebala. Onda je tu odmah i Kazan, meto gde je Dunav najdublji. Dalje stizes do arheoloskog nalazista Lepenski vir, a malo nakon toga videces golubacku tvrdjavu i mesto gde je Dunav najsiri. U Kostolcu imas arheolosko nalaziste Viminacium koje preporucujem da obavezno obidjes. U Smedervu mozes do tvrdjave. Mislim da je ova ruta jedno 350 km dugacka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da ruta 6. bude: Zajecar - Negotin - Kladovo - Donji Milanovac - Golubac - Veliko Gradiste - Kostolac - Smederevo - Beograd To je prakticno dunavksa magsitrala. Kolovoz je odlican gotovo celom duzinom, a saobracaj je minimalan. Treba voditi racuna o odronima na putu. Na toj ruti mozes da vidis hidro-elektrane Djerdap I i II, a nakon toga na rumunskoj strani se vidi 40m visoka statua Decebala. Onda je tu odmah i Kazan, meto gde je Dunav najdublji. Dalje stizes do arheoloskog nalazista Lepenski vir, a malo nakon toga videces golubacku tvrdjavu i mesto gde je Dunav najsiri. U Kostolcu imas arheolosko nalaziste Viminacium koje preporucujem da obavezno obidjes. U Smedervu mozes do tvrdjave. Mislim da je ova ruta jedno 350 km dugacka. to ruto sam provozao 3 puta i jedan put sa rumunjske strane ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano April 12, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan 5. Ne znam kako planiras od Zavojskog jezera do Babinog zuba, ali da znas da asfalta nema od jezera do puta Temska - Topli Do. Kao sto ga nema ni od Toplog Dola do Babinog zuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano April 12, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treci dan Djavolja varos Cetvrti dan Borsko jezero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano April 12, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da ruta 6. bude: Zajecar - Negotin - Kladovo - Donji Milanovac - Golubac - Veliko Gradiste - Kostolac - Smederevo - Beograd To je prakticno dunavksa magsitrala. Kolovoz je odlican gotovo celom duzinom, a saobracaj je minimalan. Treba voditi racuna o odronima na putu. Na toj ruti mozes da vidis hidro-elektrane Djerdap I i II, a nakon toga na rumunskoj strani se vidi 40m visoka statua Decebala. Onda je tu odmah i Kazan, meto gde je Dunav najdublji. Dalje stizes do arheoloskog nalazista Lepenski vir, a malo nakon toga videces golubacku tvrdjavu i mesto gde je Dunav najsiri. U Kostolcu imas arheolosko nalaziste Viminacium koje preporucujem da obavezno obidjes. U Smedervu mozes do tvrdjave. Mislim da je ova ruta jedno 350 km dugacka. to ruto sam provozao 3 puta i jedan put sa rumunjske strane ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Kad te put vodi kroz Rasku, rado bih putnika, ko sto je red... ugostio. U junu sam kod kuce. Dobro dosao u Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Treci dan Djavolja varos Cetvrti dan Borsko jezero bio sam -- super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano April 12, 2014 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Haha pa ti bolje poznajes Srbiju od mnogih ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Haha pa ti bolje poznajes Srbiju od mnogih ovde. svake godine sam barem 3 puta u srbiji , samo na brzake , provozao sam moto reli kroz srbiju i uvijek kad sam išao u rumunjsku , bugarsku, grčku , tursku , moldaviju uvijek sam išao kroz srbiju u SRBIJI se osječam kao kod kuče -- jednostavno - volim SRBIJU!! imam BRATA na BJBIKERSU DEJAN24 iz zaječara i to je to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za 6. dan: od Kragujevca preko Rudnika do Ibarske magistrale i zatim prema Lazarevcu. Rudnik ne treba zaobići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zlatibor kao baza je extra ideja! Moze se cak iznajmiti dobar smestaj gore pa opleti! Samo da se izborimo za odmor na poslu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubiš Boškova voda idealno mesto za smeštaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Planiraj Zajecar makar te nosio na ledja sa sve motorom do mene. Pozdrav za mog BRATA Cipotm. Moramo da se vidimo ove godine i da se ugostimo kako dolikuje. A da zna Srbiju bolje nego vecina nas ovde ima istine, po neki put mislim da nema puta kroz Srbiju gde nije prosao. Veliki avanturista i covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za izmenu 4.Niška Banja-Gadžin Han- Svodje -Vlasinsko jezero-Surdulica- Vladićin Han- Leskovac-Niš- Niška Banja ....300km 5.Niška Banja-Pirot-Zavojsko jezero-Babin zub-Knjaževac-Zaječar ....230km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ZODINI!! da li je cesta zavojsko jezero - babin zub asfaltirana ili da idem na KALNA - BABIN ZUB ... lp milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 11, 2014 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde si ti Milane kuco stara....kako doktor....kada nameravas biti u Beogradu da se vidimo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde si ti Milane kuco stara....kako doktor....kada nameravas biti u Beogradu da se vidimo..... U Srbiju dolazim oko 5.juna i ostajem oko 8-10 dana , poslednja dva dana u beogradu , vidimo se !!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 20, 2014 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao,pa se vidimo onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Maj 21, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ZODINI!! da li je cesta zavojsko jezero - babin zub asfaltirana ili da idem na KALNA - BABIN ZUB ... lp milan Deonica od Zavojskog jezera do Babinog zuba nije asfaltirana. Od jezera se spusta prema Toplom dolu i tu imate makadam 2-3km a onda asfalt do Toplog dola. Problem je u tome sto se na jednom mestu gazi reka jer je most srusen. Posle od Toplog dola do Babinog zuba je offroad tako da putnim motorom nebi tuda prolazio. U svakom slucaju preporucujem da obidjete ovaj kraj Stare planine jer ima sta da se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Maj 28, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije Srbija ali mozda bi bilo lepo da malo skrenes i posetis istocnu Bosnu. Zlatibor-Mokra Gora-Visegrad-Rogatica. Put je lep za voznju,ima sta da se vidi uz put, na Rogatici malo jahanja, a moze da se svrati i do Drven grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...