Furious Panda 7436 Napisano April 11, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem nekoliko komada moto opreme iz prethodnog života (dok sam vozio Burgmana i Intrudera) sa kojima nemam šta da radim. Iako je oprema u “voznom stanju” i propisno čuvana, glupo mi je da je prodajem. Neki komadi imaju par godina i vidi se da su korišćeni. Zato sam rešio da je poklonim članovima BJB. Ja ih više neću nositi a nekome može da posluži. 1. Čizme HIGHWAY 1, broj 45 U njima sam vozio dve ture Intruderom do Slovenije i posle promenio kategoriju motora. Ne idu uz BMW Adventure. 2. Čizme SIDI DOHA, broj 45 Čizme su super za leto ali je italijanski kalup pa su mi tesne. Vidi se da nisu nove jer spolja imaju prevrnutu kožu koja se od čišćenja tvrdom četkom malo uglačala. 3. Čizme SIDI DOHA, broj 39 Tanja je svoj par bolje očuvala. 4. Čizme REVIT Apache broj 45 Ove čizme sam koristio dve i po sezone i to samo na putovanjima kada je hladnije vreme. Veoma su dobre ali nemaju Goretex i treba da se nosi sprej za impregnaciju u slučaju jake kiša. Sprej dajem uz čizme. Posledice korišćenja: a. svetlo siva šara na đonu je uflekana verovatno od nekog ulja a ja ne znam čime se to čisti. b. Tanka dekorativna koža oko rajsferšlusa se na nekim mestima iskrzala ali to ne utiče na zaštitu od vode. 5. Pantalone HELD broj W38 L34 Napravljene su od teksas materijala i imaju tvrde protektore na kolenima. Nošene su jednu sezonu a onda sam oslabio :-) 6. Kožne rukavice IXS, veličina 2XL Ovo su letnje rukavice bez dodatnih protektora. 7. Kožne rukavice IXS, veličina DM Najproblematičnije mi je da poklonim kacige jer imaju četiri-pet godina. Teorijski, to je nekakav rok trajanja kacige. Pošto su dobro očuvane, žao mi je da ih bacim. Mogu nekome da posluže za prvu pomoć ili za rezervne delove. 8. IXS HX 80, veličina XL 9. IXS HX 80, veličina M Iako su kupljene 2009-te, po gruboj proceni, ove dve kacige ukupno nisu prešle više od 200 kilometara. Osim jedne ogrebotine na viziru (izvan vidnog polja) ostalo je kao novo. Stoje upakovane već par godina i čekaju da ponovo kupim skuter (ali se to očigledno neće skoro dogoditi). 10. Schubert C3, XL veličina Kacigu sam kupio 2009-te i pošteno je nosio do prošle jeseni. Nije padala i nema oštećenja (osim sitnih ogrebotina). Minus je to što se unutrašnjost prilagodila mojoj ćoškastoj glavi pa je sada za pola broja veća. Planirao sam da je nosim barem još jednu-dve sezone ali sam u naletu euforije kupio C3 Pro. 11. Senik za Zumo 660. Iskren da budem, stavio sam ga samo jednom i nikada više. Ja stalno skidam gps sa postolja i posle ne znam šta da radim sa ovim dodatkom (lenj sam da otvorim torbu). To je to. Ako ste zainteresovani, pišite mi na nlozovic@gmail.com. Obavezno napišite i vaš nick name na BJB-u. Malo sam u stisci sa vremenom pa ne mogu redovno da pratim forum. Da bi se izbeglo bla… bla… temu ću držati zaključanu i samo ću pisati kada nešto ode. Rečeno mi je da može da se pojavi neki pametnjaković pa da uzme sve i posle da to prodaje kao “skoro novo.” Da bi se to izbeglo, svako zainteresovan može da uzme najviše dva ajtema ZA LIČNU UPOTREBU. Postoji jedna mala komplikacija: kako da dostavim stvari jer ja živim u Bugarskoj? Dve su opcije: U sredu (16. april) poslovno dolazim u Beograd a u petak ujutro se vraćam za Sofiju. Planiram da dođem motorom ali ako treba da ponesem više stvari, došao bih kolima :-( Dakle, ko želi da mu nešto donesem, morao bi da planira ovo vreme da preuzme stvari. Na žalost, ne znam kada ću sledeći put dolaziti u Beograd. Naravno, postoji i opcija da se provozate do Sofije. U tom slučaju sledi piće. NAPOMENA: Naknadne reklamacije ne primam. :-) 117 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7436 Napisano April 11, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, na osnovu broja dobijenih mailova rekao bih da je sve otišlo. Nisam uspeo da ih pročitam jer mi je iskočila tipična za petak popodne gužva na poslu. Sutra ujutru ću vas obavestiti o ishodu. Hvala na poverenju. 21 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7436 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Put ka paklu je popločan najboljim namerama :-) Izvinjavam se što kasnim ali celo jutro se bavim samo ovim. Interesovanje je bilo mnooogo veće nego što sam očekivao pa sam se našao u ogromnoj moralnoj dilemi kome šta da dam. Zato sam problem rešio na sledeći način: 1. Imena i BJB nadimke sam stavio u jednu excel tablicu 70x15 2. Proverio sam svačiji profil. Isključio sam članove bez i jednog posta kao i one koji samo prodaju stvari na forumu. Nekoliko nadimaka uopšte ne postoji na spisku članova. Takodje sam isključio članove koji su tražili da im robu pošaljem na kućnu adresu. 3. Skinuo sam generator slučajnih brojeva za telefon i prepustio sreći da odluči. Dakle, kome šta ide: 1. Čizme HIGHWAY 1, broj 45 peconi 2. Čizme SIDI DOHA, broj 45 Golub 3. Čizme SIDI DOHA, broj 39 Dejan Nešković 4. Čizme REVIT Apache broj 45 Student 5. Pantalone HELD broj W38 L34 BigRider 6. Kožne rukavice IXS, veličina 2XL Aciko 7. Kožne rukavice IXS, veličina DM drvodelja 8. IXS HX 80, veličina XL stari roker 9. IXS HX 80, veličina M ljadza 10. Schubert C3, XL veličina Bopk Žao mi je što će neko sigurno ostati razočaran. 25 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan svaka pohvala za veliki gest 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 12, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Retka velikodusnost, svaka cast 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 12, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast za gest :takoje: :takoje: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,sigurno si izmamio dosta zadovoljnih osmjeha kod kolega bajkera i povecao njihovu bezbjednost u saobracaju jos jednom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...