Rea 3 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte moj NO iz hira iskidao celo sediste i prednje i zadnje , stradala koza i sundjer . Pomozite mi da to resim . Sta predlazete da to radim sama ili platim nekom ? koje cvrstoce je sundjer potreban ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 10, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan mozes sama. Sundjer malo tvrdji ( ne mogu da se setim sajta gde sam skoro bas gledao da ti dam link..) e sadto moze da te kosta od 3000 do 50e da se sredi kod majstora.. Ako ne znas kako da odradis najbolje plati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rea 3 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pomisljala sam da kupim sa nekog divljaka ali niko nece samo taj deo vec kompletan da proda , a tu onda opet problemi morala bih i bravicu drugu . Ako se slucajno setis sajta pusti mi u privatnu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano April 10, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sta ti je ljubomora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rea 3 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan E zato ce da spava da bude bez vecere a ece ni sutra proci bolje . Bolje i tako nego da ga zadavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 11, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam se setio da taj sundjer sam vidjao kod ovih sto prodaju kozu i eko kozu. pogledaj kod njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan I meni se bila desila ista stvar letos, 2500 za oba sedišta, doduše, sunđer je bio manje-više čitav, malo smo ga dodali samo, ta "koža" je cela nova stavljana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivlakb 11 Napisano April 12, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za mog pegasa sa drugarom uradio tapaciranje sa komplet promenom sundjera i novom eko kozom. ako mozes slikaj sediste i pusti mi slike na mail da se konsultujem sa drugarom sta moze da se uradi. zivlakb@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rea 3 Napisano April 12, 2014 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odneto majstoru naj gore nemoze se pokrpiti vucjak je sve komade grizao , sundjer mastor ima iste gustine i cvrstine ali nemoze se taj oblik izvesti tako da ce morati i lepak da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...