Relja3 0 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam problem sa mojim motorcicem i ne znam kako da nabavim dio koji mi treba i gdje. Pa ako neko moze da mi pomegno bio bih mu veoma zahvalan Dio koji mi je pokvaren izgledao kao na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6005 Napisano April 7, 2014 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Regler... Moze da se stavi od svega i svacega, dobar elektricar u kraju bi verovatno mogao da ti resi problem lagano! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan i meni je potreban regler,jel sigurno pasuje od "svega i svacega" ovaj stari mi je SH 239 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...