gusar032 7 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam novi auspuh, i evo kako zvuci i izgleda. Kako vam se cini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano April 7, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu, lepo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano April 7, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zimus seo jedan dan na net i vrteo klipove sa izduvima na zecu. meni se zvuk svakog after market izduva svidja, bukvalno nemam favorita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...