Lug 1378 Napisano April 6, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pazarih ovo danas kod kineza, u starom merkatoru. 1200 din, lepo se dere po kući za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 6, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan istu sam montirao kod sebe sirena je BRUTALNA dodushe 1000din na bubanj potoku. moja preporuka je to crevo shto si dobio da ga bacish odmah i da kupish neko sa debljim zidovima, vrlo lako se savija i prekida protok i vrlo je osetljivo na temperaturu motora.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 6, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan istu sam prosle godine silovao na otvaranju sezone i nervirao ljude oko sebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 6, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bivša Honda se čula sa ovima, kao tamić u punom naletu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 6, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan sudeći po FJCharlie-vom snimku, biću zadovoljan, samo da joj nađem mesto. i dobro mi rekoste za to crevo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 6, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan inache sirena mnogo jache svira kad je na motoru, u kuchi sa punjachem akumulatora je svirala sa moooozhda 60% snage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 6, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ma imam u stanu stari akumulator , služi mi za onu malu bušilicu za pertinaks, na njega sam probo , al samo pipnem, toliko me strese da moram odma da pustim, a i žice labave, mnogo ubavo se čuje. e sad ima samo jedno crevo i ona račva. a meni bilo žao da sečem crevo da bi probo obe, mislio sutra da kupim još jedno, al kad reče da nije dobro jer se od toplote uvija kako ne treba, sad mi kaži od čega si ti stavio i di si našo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano April 6, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Stavi gumeno armirano crevo za gorivo promer premeri samo da ne zezneš veličinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se, kupujem je sledeće nedelje, moju sirenu ne zarezuju ni biciklisti a kamoli kamioni i kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 6, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam ja to spakovao. U beloj kutiji od cedevite je motor, zaštićen od prskanja. Jest malo ružno ali je radilo mnogo dobro. Crevo sam upotrebio ono koje je došlo u pakovanju, prilično debelog zida a pozicija montaže je dozvolila da bude prilično udaljeno od agregata i grana. Jedini tip koji sam dobio, je da crevo bude što kraće zbog odziva, tj. vremenske razlike od momenta uspostavljanja kontakta u tasteru pa do 'nabijanja' dovoljnog pritiska u crevu. Iliti, da crevo bude što manjeg kapaciteta. Tako da sam dumao celih nedelju dana, gde i kako da postavim sve to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 6, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kako si povezo? paralelno sa postojećom sireno, preko nekog releja, ili posebno dugme-taster? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 6, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Stara sirena je već išla preko relea (pojma nemam zašto, ko i kad) tako da sam samo skopčao motor/kompresor umesto te stare. Da napomenem - rele je OBAVEZAN, motor nazivno troši 70W što je oko 5.5A , u momentu pokretanja verovatno i mnogo više ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 6, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan e dobro, onda treba relej. manje zbog pokretanja, više kod otpuštanja, tad voli da zavarniči, a bolje relej neka svetli nego prekidač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 7, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan tako neshto, vuche oko 5.5A u normalnim uslovima i chak 9.5A kad joj napravish otpor. ja sam stavio 10A osigurach. preko releja vezano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...