Shoma 83 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem klipove za Triumph BDG250h 1952 godiste 063/7511368 (oglas za prijatelja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 3, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja 2 komada u super stanju.Okaci sliku ako imas da vidim dali je to to,ali mislim da su to ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja 2 komada u super stanju.Okaci sliku ako imas da vidim dali je to to,ali mislim da su to ti. Bilo bi dobro da mi posaljes broj na pm pa ca ja reci drugu da te nazove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...