Jump to content

Moto Zajednica

ISKUSTVO SA HONDOM XBR 500

Recommended Posts

• Vozac A kategorije :D, 932 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Pozdrav forumasi, prije par dana uzeo sam Hondu XBR 500. U soldinom je stanju i ima da se sredi sto se tice estetike. Nego, mene zanima da li jos ko vozi ovaj motor. I da li je normalno da masina malo, da kazem, zvoni. Gledajuci video snimke na YT vidio sam da i kod njih masina "zvoni" al opet rekoh da pitam da li je ko vozio pa da mi kaze svoja iskustva. Eto pisite :D

post-2942-0-46755400-1396783552_thumb.jpg

post-2942-0-56212900-1396783662_thumb.jpg

post-2942-0-61363900-1396783765_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ljudi zar je moguce da niko nije vozio ovaj motor :) evo nasao sam i "user manual" za njega ;)http://www.carlsalter.com/pdfs/Honda_XBR_500_shop_manual.pdf

Malo mi je cudno da svega 1,6l ulja ide za njega. Da li jos koji motor sadrzi tako malo ulja?

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

nemam pojma za tu hondu

ali vezano za ulje,ja sam u suzuki burgman 400 koliko se secam,kad sam menjao ulje.mislim da nije stala ni cela litra,tako da mislim da je moguce da u tu hondu 500ccm ide 1.6l nije to malo.

koliko mogu da prepoznam te slike i motor, to je slikano u bosni kod mog rodjaka. vozio sam ga raketa je bio, ne znam sad :)

Ako ti je Goran iz Rocevica rodajk onda jeste taj motor :)

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Pozdrav forumasi, prije par dana uzeo sam Hondu XBR 500. U soldinom je stanju i ima da se sredi sto se tice estetike. Nego, mene zanima da li jos ko vozi ovaj motor. I da li je normalno da masina malo, da kazem, zvoni. Gledajuci video snimke na YT vidio sam da i kod njih masina "zvoni" al opet rekoh da pitam da li je ko vozio pa da mi kaze svoja iskustva. Eto pisite :D

Poceo i ti krseve sakupljati...:D Imao ga moj drugar u Tuzli par godina i stalno nesto popravljao, kad ga se rijesio covjek castio za sve pare...:D:zdravo:

• U prolazu, 7 postova

koliko mogu da prepoznam te slike i motor, to je slikano u bosni kod mog rodjaka. vozio sam ga raketa je bio, ne znam sad :)

Ako ti je Goran iz Rocevica rodajk onda jeste taj motor :)

tacno taj :)

• Hronični Motociklopata, 7325 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Xbr ima isti agregat kao xl600 i dominator 500-650 samo manji cilindar tako da mozes u enduro sekciji da se raspitas o masini to je dobar stari proveren agregat zatose i proizvodio dugo u razlicitim modelima

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Pozdrav forumasi, prije par dana uzeo sam Hondu XBR 500. U soldinom je stanju i ima da se sredi sto se tice estetike.

Ako je ovako ne sredis nista nisi uradio...:moto3:

gb500.jpg

• Podržavam 3

Xbr ima isti agregat kao xl600 i dominator 500-650 samo manji cilindar tako da mozes u enduro sekciji da se raspitas o masini to je dobar stari proveren agregat zatose i proizvodio dugo u razlicitim modelima

Hvala na savjetu ;) Potrazicu malo i tamo informacija. Sredjivanje pocinje cim zavrsim papire, a onda ako Bog da u ovoj temi pocecu da objavljujem fotografije kako ide sredjivanje :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja