sinisa7 11 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Moto klubovi iz Braničevskog okruga( Firetown - Požarevac, Stiški Orlovi - Majilovac, Rečički Drakulji - Rečica....) organizuju OTVARANJE SEZONE. Okupljanje je 13.4.2014. u Požarevcu na kružnom toku oko 11h. Oko 12h defile kreće do Majilovca, tamo se pravi kraća pauza uz pićence najverovatnije, dalje se nastavlja do Biskuplja gde je organizovano dobrovoljno davanje krvi, riblja čorba, riba, piće, osveštavanje motora.... naravno sve je BESPLATNO!!!! Cilj je što masovniji odziv motociklista 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Dok se neki klubovi raspadaju, dele.... Mi smo se odlučili da testiramo drugarstvo, slogu, kolegijalnost kolega bajkera i ljubitelja dvotočkaša našeg okruga i njihovih prijatelja. SVI SU DOBRODOŠLI!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan E svaka cast kolegama iz Pozarevca i okoline...Pozdrav i podrska organizatorima! ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam i sam dobrovoljni davalac krvi ovom prilikom cu jos jednom u drustvu kolega bajkera pomoci nekome kome je to potrebno ljubilarni 20'ti put... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/events/445944675508685/?notif_t=plan_user_invited Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Danas sa pocetkom u 11 sati pocelo je otvaranje sezone Branicevskog okruga u organizaciji moto klubova "firetown riders" iz Pozarevca i "stiskih orlova" iz Majilovca...Okupljanje bajkera je trajalo do 12sati i onda je defile krenuo prema Majilovcu gde je napravljena mala pauza,i nastavljeno je ka Biskuplju na glavni deo okupljanaja,u manastiru "Sveta Petka"....Odrzano je "osvestavanje motora" zatim i akcija dobrovoljnog davanja krvi gde je sakupljeno oko 100 jedinica...Uz obilan rucak i dobar provod je nastavljen do kasno u noc...Odziv bajkera je bio odlican,po nekoj mojoj proceni od 100 do 150 motora..Organizatorima cestitke na odlicnoj organizaciji,ako sam nesto pogresio u brojevima neka me slobodno isprave....Napravio sam nekolko fotografija u sopstvenoj reziji ali kvalitet slika nije bas kako treba,nadam se dace se pojaviti i neki snimci i jos vise boljih fotografija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimka sa otvaranja sezone u Pozarevcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano April 19, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Evo duze verzije, inace oni koji su brojali kazu da je bilo 230 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...