Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc oko yamahe R6

Recommended Posts

• MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR

Pozdrav kolege!Drugar ima Yamahu R6 2001 godiste,pa ga interesuje koliki trebaju da budu razmaci ventila(usisni i izduvni) i koliko treba da iznosi pritisak kompresije?

Nadam se da sam dobro objasnio pitanje,posto se nerazumem bas najbolje u mehaniku!1neznam.gif

Hvala unapred u moje i njegovo ime!1zdravo.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR

Hvala Sale1care.gif

Juce me drugar zvao da me pita ko bi mogao da mu odgovori na to pitanje i poslao sam mu tvoj broj jer sam znao da ces mu pomoci!Jeste,on te zvao(ili njegov komsija majstor)!

E sad on ima malo teskog Caleta pa se dalje raspitivo u vezi toga,i iskopao je nekog majstora(ko zna gde) pa ga je pitao i ovaj dao mu je neke savete koji su se razlicito pokazali od tvojih i tu ga je matori nagovorio da postavim pitanje na forumu!

lepo sam mu rekao kad me je zvao da se tebi obrati i nikom drugom!!!!Al eto vidis kakav je1neznam.gif

On decko nije clan foruma,novopecen je motoras i nezna jos uvek za tebe1neznam.gif

Sad cu lepo da mu opet objasnim neke stvari,i ako nece da poslusa tvoj savet nek se snalazi kako zna i ume!!!

Oprosti zbog cimanja,ali imam najvise poverenja u tebe kao majstora i servisera pa sam mu zato dao tvoj broj!

Onaj dana sam hteo da svratim do tebe ali smo kasno dosli u temerin i onda dok smo poronasli stazu,pa dok smo izvecali da necemo ici dalje u njive vratili smo se malo na miseluk da izdivljamo i onda kuci!

Pozz

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Ma nije frka...opusteno. Ja sam mu lepo rekao da je kompresija mala mislim da je rekao na 3 da ima 8 a na jednom 6 bari. Taj koji je zvao rece da ce da provere ventile da nisu pretegnuti i pitali me za zazore. Gde i kod koga ce da popravlja motor je svakom licno prepusteno... :zdravo:

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

aj kad je vec otvorena ova tema da i ja pitam...imam isti model motora,al mi ne radi KM sat,jel znas gde se nalazi senzor za kilometrazu?hvala

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja