Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki TS125x

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Tomos A3

Interesuje me sve oko Suzukija TS125x, posto hocu da ga kupim, nudi mi jedan covek za 500e, 1988god i presao oko 38 000, da li se to isplati i da li vredi on te pare? Hvala unapred.. Inace ide kao lud, posto sam ga probao..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 226 postova
  • Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :)

Niko ne moze da ti kaze ovako da li se to isplati i da li vredi te pare dok se ne vidi motor i vlasnika. Taj motor sad ima 25 godina i 38000 km.... Ne aludiram na nista ali ispadne da ga je vozio svega 1500 Km godisnje!?0stabre.gif Moguce je i to jer sam imao priliku da naletim na takvu situaciju gde je coveku motor vise stajao nego sto je vozen...

Za motor tog godista i kilometraze od presudnog znacaja je kako je odrzavan i kako je koristen!

Pogledaj vlasnika i garazu gde drzi motor, to moze dosta da ti kaze kako odrzava svoje stvari. Ako je sve uredno i sredjeno velika je sansa da je i motor uredno odrzvan. Naravno detaljno pogledaj motor. Manje vise ono standardno: Da li dimi? Da li se pozna da je lupan? itd....

Sto se tice konkretno modela sigurno ce se naci neko da ti odgovori ko ga je posedovao / vozio, ovo sto sam ti ja naveo vazi manje vise za svaki motor od skutera do brzinke 0takoje.gif

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Ja sam imao Suzuki TS 125R 92god model posle tog (agregat isti maske su drugacije), kad sam ga kupio pre par godina imao je 56000km na satu, lepo sam se navozao sa njim tako da je kilometraza relativna, potrosnja posle malo stelovanja 4l-5l. Platio sam ga 750e, sad su cene jos vise pale tako da mozes naci za 800e - 900e samo treba sacekati. A sto se tice tvog motorceta proveri standardne stvari za 2T motore da li se cuju lezajevi da li zveci motor i tome slicno ako je sve uredu navozaces se jako puno, kvalitet je to ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja