Pepsi 18 Napisano Avgust 9, 2021 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, brdy je napisao: Cek ti si 7 godina razmisljao sta da kupis. Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока E jesi kralj. Pa vidis da su dve razlicite osobe pisale? A ja sam poceo sa "Nadam se da mogu da se nadovezen na temu..." Bilo mi logicnije da nastavim neku slicnu, a ne da pokrecem novu. Inace birao sam otprilike 2 meseca (mada manje sam birao, vise sam gledao sta ima dostupno)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7184 Napisano Avgust 9, 2021 Drug član, 2027 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Pepsi neka je sa srecom i da se lepo izvozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 951 Napisano Avgust 10, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Pepsi je napisao: E jesi kralj. Pa vidis da su dve razlicite osobe pisale? A ja sam poceo sa "Nadam se da mogu da se nadovezen na temu..." Bilo mi logicnije da nastavim neku slicnu, a ne da pokrecem novu. Inace birao sam otprilike 2 meseca (mada manje sam birao, vise sam gledao sta ima dostupno)... Ti si O.D.L.I.C.A.N. !!! Ja sam poslednja dva motora birao po godinu dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepsi 18 Napisano Avgust 11, 2021 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, LuckyVladano je napisao: Ti si O.D.L.I.C.A.N. !!! Ja sam poslednja dva motora birao po godinu dana... Zapravo, ovo je treci pokusaj nabavke motora. Prethodna dva su propala, da ne objasnjavam zasto. Iako su mi sad drugari predlagali da odustanem i nabavljam "za sledecu sezonu" ja sam bio u fazonu - SAD ILI NIKAD. Inace, birao bih ja lagaaaanoooo p.s. Vec me mrko gledaju u prodavnicama opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 377 Napisano Avgust 11, 2021 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Pepsi je napisao: Zapravo, ovo je treci pokusaj nabavke motora. Prethodna dva su propala, da ne objasnjavam zasto. Iako su mi sad drugari predlagali da odustanem i nabavljam "za sledecu sezonu" ja sam bio u fazonu - SAD ILI NIKAD. Inace, birao bih ja lagaaaanoooo p.s. Vec me mrko gledaju u prodavnicama opreme nego...nikako da nas obradujes slikom motora..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepsi 18 Napisano Avgust 12, 2021 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11.8.2021. at 14:27, VIRGO je napisao: nego...nikako da nas obradujes slikom motora..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...