lemy 1089 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam 2 spoljne gume iz naslova, bile na mom Transalpu. Proizvedene su krajem 2008, što znači da su na motoru najranije od 2009 ( kupio sam motor sa njima pa ne zmam tacno). Nisu mnogo prešle, šare ima još dosta, na zadnjoj 7-8mm, prednja oko 5mm. Nisu krpljene, bušene i sl. O kvalitetu ovog pneumatika ne vredi trošiti reči, ali mozda nekom bude dobra. Gume su u Beogradu. Sistem ko pre devojci, njegove gume, ali bi naravno zamolio za kolegijalnost, tj da ih dobije neko kome stvarno trebaju. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Mart 28, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se javljam da ih preuzmem, prijatelju na poklon da prosledim ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1089 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se javljam da ih preuzmem, prijatelju na poklon da prosledim ! Javi mi se posle vikenda na 064/ 2-000-155, da se dogovorimo oko preuzimanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Mart 29, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...