mehatron 4 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Zovem se Djordje prezivam Jovic od oca.... mala sala na pocetku Ali zaista se zovem Djordje Jovic, imam 21 god, iz Prokuplja sam. Od malih nogu sam vozio Tomos-a, poceo sam sa nekih 8,9 god i tako vozio bez dozvole do svoje 14 god. Dok nisam imao dozvolu nikada me nije zaustavila policija, niti sam napravio neku ''gresku'' . Pretpostavljam da svi misle da Tomos nije mogao da ide ni 40 km/h, ali s obzirom da je imao vecu stublinu radio sam mu klip, stavio sam 39 i isao je kao metak, lak motor, lak ja, bio je kao munja... Skuteri nisu mogli da mi pridju. Zatim sam polozio PSP ( poznavanje saobracajnih propisa ) sa 14 . god i vozio mog mopeda jos nekih 3,4 god da bi ga na kraju prodao, kako bih kupio neku 125-icu. Medjutim uvek su nailazile neke prece stvari i tako ostao bez motora nekih 2,3 god. Konacno smo ( otac i ja ) odlucili da kupimo 125-icu, tako da nadam se za nekih 10,15 dana eto moje slike i novog motora. Planiram da kupim arpiliu 125 rs polovnu, oko 2000 godista ( 2,3 god +/- ), zatim da polazem za A2 kategoriju. Inace strast prema motociklu i automobilu sam nasledio od koga drugog nego svog oca Sad kad bih pricao o njemu trebalo bi mi par dana da napisem njegovo iskustvo sa motorima i automobilima To bi bilo ukratko o meni na samom pocetku naseg druzenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 27, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Djordje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Mart 27, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i srecno u potrazi za motorom, pazi sta kupujes opasne su te cvaje nikad ne znas sta si uzeo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mehatron 4 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1463 Napisano April 1, 2014 Drug član, 1977 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Poz zemljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1463 Napisano April 1, 2014 Drug član, 1977 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Poz zemljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...