dr_kolew 139 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan u obzir odlaze dvotktne sprave samo preko 200ccm a naj pozeljnije 250-300ccm: kawasaki kdx suzuki rmx,ts honda crm yamaha wr dt Ktm exc,gs husaberg huqvarna Wr i sl 060/653 9876 , Nikola NBG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan odmah dajem bitnu napomenu: puni krosevi i 4t motori me apsolutno ne zanimaju i one fore ima papire ali je stranac moze da se carini... odmah napominjem-moze ali vi da zavrsite proces carinjenja, jer znam koji je proces da se to uradi za vozilo koje je ne legalno uslo u zemlju pa sad treba da se radi uvozna dekleracija i ostali proces... moze i stranac odnosno divljak ali po naravno zna se kojoj ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Mart 26, 2014 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan Hard enduro 450cc 4t ne dolaze u obzir?Edit: Ne vide post iznad. Sorry Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Mart 26, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima onaj Gavrin KTM 250 2T na oglasu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan postoje veliki nagovestaji da ponovo moj stari bude moj novi motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno...moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Mart 26, 2014 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre Sta si uzeo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam vec duze vreme bio u pregovorima sa covekom koji je pre 2 godine kupio od mene KDX250R,tako da je juce samo sve zavrseno i ja otiso po mog zelenka,koji je u boljem stanju nego kad sam ga ja njemu prodao,mislim na sitnice,osvetljenje,neki sitni gumeni nosaci,karb sredjen i jos dosta toga.jer on sa njim nije uopste vozao stajao mu je na stenderu i jos ga registrovao,sad je registrovan do septembra,covek je pao u novembru sa njim i slomio ruku...tako da je odustao od zlog zelenka ... ja se ovom prilikom zahvaljujem bivsem vlasniku, izuzetan je covek i pravi domacin . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam vec duze vreme bio u pregovorima sa covekom koji je pre 2 godine kupio od mene KDX250R,tako da je juce samo sve zavrseno i ja otiso po mog zelenka,koji je u boljem stanju nego kad sam ga ja njemu prodao,mislim na sitnice,osvetljenje,neki sitni gumeni nosaci,karb sredjen i jos dosta toga.jer on sa njim nije uopste vozao stajao mu je na stenderu i jos ga registrovao,sad je registrovan do septembra,covek je pao u novembru sa njim i slomio ruku...tako da je odustao od zlog zelenka ... ja se ovom prilikom zahvaljujem bivsem vlasniku, izuzetan je covek i pravi domacin . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 27, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces bolje..kupis svoj motor u boljem stanju , a za manje pare, nego sto si ga prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...