Mind Resetting 442 Napisano April 8, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Iskocila mi tema u pretrazi, trimer jos ziv i zdrav, kolko je sati odradio sramota me da kazem , saranio je i jaceg Einhela pa je nasledio i oprtace preko oba ramena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan gde iskopa oglas...pazi kad se ne secam da sam pisao ovo gore.....da nisam pjan bio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 10, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Trazio neki drugi oglas od hammera pa ovo iskocilo i zaboravio da sam od njega to kupio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...