Boki NSR 0 Napisano Mart 18, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoc Kao sto sam naveo u naslovu vozim hondu nsr 125 97 godiste,problem je u tome sto gubi ulje u menjac,ne curi nigde sve sam pregledao a na nepunih 10km predjeno izgubi 600grama ulje,pa ako mozete mi pomoci koji je problem oko toga?Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Mart 18, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Druze po mom misljenju otisli su semerinzi na radilici i jede ulje.Promeni semeringe i bice sve uteri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki NSR 0 Napisano Mart 18, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan pa ocigledno da je to,od kako je pocelo da trosi ulje i mnogo vise dimi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki NSR 0 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Da bi zamenio semerinzi kod radilice,da li je potrebnmo da se rasturi ceo motor ili ne,ako znate kako ide zamolio bih vas ukratko da mi objasnite kako da rasturim to i zamenim?Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Mart 21, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Moras da skines masinu sa rama,potom da otvoris masinu na pola,zamenis sve dihtunge pa i semeringe! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki NSR 0 Napisano Mart 25, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Zbog semeringa mi je gubio ulje u menjac,cena za popravku je kostala 15e,zanima me samo koliko bi trebala da bude kompresija motora,da znam jer planiram i da zamenim karike,jer to je jedina mana honde nsr karike i semerinzi radilice,hvala puno na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...