Šarba 1048 Napisano Mart 18, 2014 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Noseno na 3-4 duzih voznji od 2-3 dana dok sam imao Stroma. Od kad sam prodao Stroma stoji u ormaru. Odelo nije novo ali nema nikakvih tragova koriscenja, sve ja na svom mestu. Znaci kao novo. Odelo ima kisnu i zimsku postavu. Po potrebi od vremena se skida i postavlja... Odelo me je sluzilo jako dobro, da ne kazem savrseno. Nikad mi u njemu nije bilo vruce na 40 i vise stepeni, ni hladno... O odelu imam samo reci hvale. Jakna je XXL A pantalone su LONG, ona duza varijanta i one su XL. Ja sam oko 187cm. Imam sada 94kg i odlicno mi stoji. Kad sam ga kupovao imao sam 90kg i tad mi je odgovaralo. Cena za komplet 300e Moze i odvojeno da se kupi ali pod uslovom da prvo nadjem kupca za drugu stvar Mislim da ovde za ove pare necete naci bolji komplet od ovog. Pitajte sve sto vas zanima! 060/5997744 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 21, 2014 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam da je jakna kao XL. Bar sve stvari koje nosim su XL. Zasto su stavili XXL nemam pojma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 25, 2014 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Slikano mobilnim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 25, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo odlicna ponuda! Da nisam ovako "sitan" vec bih kopao pare. U svakom slucaju srecna prodaja! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 26, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Merkam odelo od kad si ga postavio, uklapam se u velicinu ali ne i u cenu... Jbg, deka jos ziv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 28, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Urban, pa sto se nisi cenkao? Prodje voz, moze lock na temu - kupljeno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...