gusar032 7 Napisano Mart 16, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje i puno pozdrava svim clanovima foruma.Vec sam dugo forumas, ali prvi put sam na ovom mestu.Skoro sam kupio motor z750s 2005. god. Vreme je da se gume zamene, pa sam vas hteo pitati sta bi mi preporucili kao laiku na ovu temu. Motorom nemam nameru da prelazim 120kmh, i sluzi mi za cisto uzivanje, takodje ga necu "obarati" u krivinama , pa mi nisu potrebne gume za pistu Motor nosi gume 180/55/17 i 120/70/17 Gde je najpovoljnije i koje kupiti (nove naravno)? Puno pozdrava iz Cacka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Mart 17, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je najbolja kupovina guma trenutno na sajmu,a i veliki je izbor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Moto-land daje popust na gume a jos bolja stvar je kupovina na 12 rata bez kamate upravo kod njih. Nisam obracao paznju, mozda i drugi prodavci imaju neki popust na gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 17, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, znaci najbolje je da odem na sajam i tamo da kupim? Koji tip gume mi preporucujete? Video sam Michelin Pilot Power 2CT komplet 180/55/17 i 120/70/17 za 24.500 dinara (prilicno je povoljno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Mart 17, 2014 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Khm, khm , pa biću slobodan da ti ponudim setove recimo:Pirelli Diablo 165e, Michelin Pilot Road 165e, Metzeler Z6 za 170e, Michelin Pilot Power 170e, Bridgestone BT023 220e. Naravno ovo su samo naj jeftiniji setovi imam još mnogo toga u ponudi P.S. Michelin Pilot Power 2CT se je 210e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 17, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Michelin Pilot Power 3 120/70-17 i 180/55-17 po ceni od 27.000 dinara. Mogućnost odloženog plaćanja, plaćanja preko računa firme, kredit .... Dostava kurirskom službom na adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 17, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi najlepse Hvala na ponudi! Zanima me vase objektivno misljenje, koja je razlika izmedju ove 2 gume? pilot power 2ct VS pilot power 3 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Iz kataloga: MICHELIN PILOT POWER 2CT Pristupačna dvokomponentna sport guma koja omogućava vozačima nagib od čak 51,2 stepena, do sada neviđena vrednost za gumu za put. Prilagodljiva, izdržljiva guma sa izuzetnim prijanjanjem kako na suvoj tako i na vlažnoj polozi. Prednja guma pokrivena je sa 13% šare, a zadnja sa 11,4% MICHELIN PILOT POWER 3 Hipersport guma projektovana za ulicu sa kojom nećete imati problema ni na stazi. Michelin pilot power 3 imaju 20% duži vek trajanja od MICHELIN PILOT POWER 2CT i čak 4,5 sekunde bolje vreme po krugu na mokroj stazi. Ako ste vozač koji želi gumu sportskih performanisi za svakodnevnu vožnju i želi gumu za vikend odlaske na stazu MICHELIN PILOT POWER 3 je odličan izbor. http://altes.co.rs/4-michelin/sport/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 23, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram Bane, ja sam uzeo Pilot Road 3 , mislim da je to pravi izbor za mene.Hteo sam uzeti gume od ljudi sa foruma ali na zalost nisam imao vremena da cekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...