Borhez 85 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih nekoga ko ima ovu kacigu, samo da izmeri obim glave i napise koju velicinu nosi tj. koja velicina mu 100% odgovara. Cuo sam da Neotec ima nesto vecu skoljku pa da treba uzeti jedan broj manju kacigu. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 508 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 347 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan 56,5 cm moj obim i s mi je bila mala iako sam na granici izmedju s i m velicine ,ali veruj moras probati jer ni jedna glava nije ista..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Meni je obim 56 i po size chart-u to je S velicina.Prodavac mi kaze kako Neotec ima nesto vecu skoljku pa bi umesto S trebao da uzmem XS. Upravo XS sam i probao.Dosta me steze u svim pravcima ali ne toliko da bi osetio neki bol. Prosto ne mogu da verujem da sa obimom od 56cm spadam u XS velicinu... Ima li jos neko Neotec mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4964 Napisano Mart 14, 2014 Ne silazi, 5588 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Clan "nevoljica" ima neotec...ja sam je probao, nosim Nolan L velicinu i Shoei L mi savrseno odgovarala, tako da ne mislim da treba manji kalup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 508 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 347 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Meni je obim 56 i po size chart-u to je S velicina.Prodavac mi kaze kako Neotec ima nesto vecu skoljku pa bi umesto S trebao da uzmem XS. Upravo XS sam i probao.Dosta me steze u svim pravcima ali ne toliko da bi osetio neki bol. Prosto ne mogu da verujem da sa obimom od 56cm spadam u XS velicinu... Ima li jos neko Neotec mozda? tako je i meni objasnjeno ,stavio sam kacigu s velicine i steze me sa svih trana ,ne boli ali stezanje mi nije prija,a kaciga treba da prija zar ne?cekam m velicinu i tacka to je moja odliuka i tako pise po tablici i niko me drugacije nece ubediti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...