sargeras 554 Napisano Mart 13, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto neki mozda znaju, zimus sam imao blazi pad i ostetio sam skoro kupljenog Transalpa, doduse ostecenja su vise estetska nego funkcionalna, no nebitno. Od novembra jurim delove jer nisam ljubitelj lepljenja, budzenja i slicno, nego volim da sve bude fabricki, a motor je mehanicki u odlicnom stanju, kao i opremljen po mojoj meri. Kako se leto blizi, sve sam svesniji da popravka nece moci da prodje kako bih ja bas zeleo i sve se vise razmisljam da pokusam da prodam motor i kupim drugi. Da li mislite da je sada uopste realno prodati ostecen motor i isplati li se imalo ili da zazmurim i pronadjem nekoga ko je voljan da to sve sredi pa kako bude, posto u poslednje vreme jako kuburim sa vremenom? Mozda imate nekoga za preporuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Mart 13, 2014 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dok nedaš podatke kolko je to polupano nećeš dobiti podatke jel teba popravljati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Mart 13, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde prvo okaci detaljne fotografije motora sa svim ostecenjima kako bi mogao da dobijes neki savet,a mozda i ponudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 13, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Spisak ostecenja: -Blago pokrivljen gornji trougao viljuske(mozda i stapovi, ali ne verujem, motor je pao na stranu, nije bilo kontakta sa nekim preprekama) -Kriva leva strana kormana -Razbijen ram instrument table, providna plastika preko i iskrivljen nosac(tabla je ispravna, jedino obrtomer meri normalno do 4 hiljade i nece preko) -Izgrebana leva prednja plastika,levi stitnik ruke, kofer i crash bar Motor nije havarisan u pravom smislu te reci, ono sto mene licno zivcira jeste upravo ta instrument tabla. Nisam uspeo da nadjem polovnu, a ne svidja mi se opcija lepljenja i izlivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 13, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Okacicu bolje slike sutra kada bude bilo Sunca, nesto mi ne radi svetlo u garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Mart 13, 2014 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre svega, ne kontam zasto bi uopste razmisljao o prodaji ako su ostecenja samo estetska ali, blago pokrivljen trokut viljuske a mozda i stapovi to nikako nisu samo estetska ostecenja. Tabla nek te nebrine, to se moze naci, nije to motor od 30 godina, to je noviji motor, i ima ih dosta, samo verovatno nisi dovoljno kopao i trazio, siguno moze da se nabavi mene bi vise brinuli oni stapovi trokut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 13, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice viljuske, par ljudi koji se bave time mi je reklo da ostecenje nije strasno, zbog toga me i nije brinula. Stapovi normalno rade, motor cak i ide pravo kada se pusti volan. Mislis da bi trebalo da me brine iako su oni tako rekli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 13, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je malo tesko da se iskrivi trougao da stapovi ostanu pravi... jos cudnije je da motor ne vuce ni u jednu stranu... Ako je samo proklizao i nije udario ni u sta verovatno je samo korman kriv. A ako je mehanicki besprekoran, po meni bi bila ludost prodavati ga, a plastike vizir i nosac vizira moze postepeno da sredjujes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 13, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moguce i da je samo korman, ali meni ne izgleda tako. Nekako cudno stoji kada nacentriram tocak da ide pravo, kao da je i viljuska kriva. Moguce da je zakacio ivicnjak pri klizanju, nisam video tacno, pao sam na ledja i motor mi nije bio u vidokrugu dok nisam ustao. Pozvao sam par ljudi koji se bave ispravljanjem i rekli su mi da to nista nije strasno i da se da lako srediti. Zato nisam toliko tome pridavao znacaja. Nije meni toliko problem plastika i vizir koliko sam zivaca izgubio zbog te table. Cak ni Laslo koga su svi zivi nahvalili da moze da nadje od igle do lokomotive je rekao da nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Mart 13, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.de/itm/Cockpit-Tacho-DZM-Speedometer-Tachometer-Honda-XL-600-V-Transalp-/181284858558?pt=DE_Motorradteile&hash=item2a356b6abe http://www.ebay.de/itm/Honda-Xl-650-V-Transalp-Bj-02-Tacho-Cockpit-Clock-Instrumente-Tachoeinheit-/390789669463?pt=DE_Motorradteile&hash=item5afce12257 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 13, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na linkovima, gledao sam upravo. Problem je sto je ta tabla od starijeg modela, nisam siguran da pasuje sve. Edit: Proveravao sam malo bolje, cini mi se da je sve isto, samo su skazaljke drugacije. Meni svejedno treba samo kuciste, to bi se moglo prepakovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Mart 13, 2014 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Samo hrabro i istrajno, sve se to da napraviti, i nema potrebe prodavati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Masina oterana kod kolege Limenog, javljam rezultate radova kada se sve zavrsi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...