Bishke 263 Napisano Mart 4, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem gumu u navedenoj dimenziji ! Ko sta ima nek ponudi pa cemo diskutovati o ceni i ostalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba solidna normalno polovna skinuta sa Aprilie Pegaso,imas na poklon!!065/6127000 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pero, imate PP. Treba mi guma sa kojom cu da izguram sledecu sezonu bez razmisljanja i da ne bude skamenjena ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Mart 5, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo mogu ti i ja poslati moju skinutu sa XT-a . Samo sto je u 140 sirini. Moze dobro da posluzi ,ja sam je skinuo posto sam uzeo komplet K60. Ako ti odgovara pusti PP sa podacima. U kombinaciji sa Perinom izdrzava i dve sezone 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Imam HEIDENAU k74 u toj dimenziji,vozena je bukvalno jednu voznju u terenu i potpuno nova unutrasnja guma...sve za 55eur 0646860296 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan evo i linka... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91695-enduro-tockovi-did/page__p__1474597__fromsearch__1#entry1474597 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,ali vec imam cross set guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avacs 23 Napisano Mart 5, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV Prijavi odgovor kao problematičan Ako ostane nesto viska i ja sam zaineresovan za istu dimenziju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zeka treba veceras da mi posalje slike gume, peri sam se javio na pp jos nema odgovora. Ali ne brini, imas jos dobrih ljudi, dobijas sigurno gumu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Mart 6, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Druze ne mogu preko telefona da ti posaljem slike na PP pa ti kacim u temi .Sve vidis na slikama,guma je stara oko 10 godina ali nije ispucala i dobro se ponasala.Ukoliko tebi ne odgovara nek se javi kome treba da posaljem .Pozdarv. Послато са LG-P700 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Mart 6, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Послато са LG-P700 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Mart 6, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Послато са LG-P700 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zeko, ali ne odgovara mi ! Ko hoce nek se javi kolegi na pp da je preuzme ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...