Jump to content

Moto Zajednica

radoica

Članovi
  • Broj tema i poruka

    259
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: radoica

  1. Ma moj motor je zavezan za banderu, koja nije uopste na putu, ili na mestu koje bi iole smetalo. Ja predpostavljam da je pijanim klincima bilo dosadno....
  2. E pa drugari da se i ja ukljucim u polemiku.Pre par dana, prvo mi je neko na mojoj kawi koja je bila prekrivena ciradom iskrivio retrovizore na kontra stranu. Elem, jutro osvanulo, imam sta i da vidim. Neko savio retrovizor na kontra stranu i samim tim polomio vizir. Koja je steta, procenite sami.
  3. moze on svojoj mami da dodje i uzme motor, a ne meni.

    1. Dukagss

      Dukagss

      Doci ce sa dzipovima koji divljaju da oduzmu motore koji divljaju - a divljakaaa:-)))

    2. Marphi

      Marphi

      a samo sam ih posmatrao na otvaranju sezone...oni najvise divljaju...

  4. Bitno da smo stigli citavi Nadam se da ce biti jos nekih voznji. Pozdrav
  5. Pa sta se cudis, to i jeste zabranjeno. I u evropi i kod nas.
  6. radoica

    Keeway 150

    Da li je motor imao proklizavanje? Na slikama se vidi da su fuzaster, stitnik auspuha i auspuh odrani.
  7. Kawasaki ER-6n Meni u kawinoj knjizici pise prednja na 32, zadnja na 36 psi. Inace gume su Dunlop qualifier. Bas sam ih malo doduvao prosle nedelje, prednju na 2.2 a zadnju na 2.5.
  8. Sto mislis jedan tehnicki u gradu? Pa ja npr radim tehnicki za motor u AK Kompresor u Zorza Klemensoa.
  9. Ja juče registrovao ženin Clio, tehnički za 1.2 (pošto cena zavisi od kubikaže) 1000 dinara. Očigledno nije poskupeo tehnički.
  10. radoica

    Bmw f 650 gs

    Nikad ne offujem tudje oglase, ali za Miška imam samo reči hvale. Kupio od njega njegov predhodni motor, Kawu ER-6n, i prezadovoljan. Najpošteniji čovek koga sam upoznao. Sve preporuke. Pozdrav Mišel
  11. Koliko su te kostale same gume ako nije tajna? I kako se ponasaju. Ja sam se dvoumio kad sam kupovao i stavio sam na kraju Dunlop qualifier.
  12. A kako znam duzinu? Meni treba za ER-6n, a mislim da se moja raztegla.
  13. E hebote, mene za 650cc, 72 konja, 2006 sa tablicama, nalepnicom i novom saobracajnom 20 000. Ne vredi, prelazim na litrasa!
  14. Realno, slazem se sa Popom. Da su pre toga procesljali puteve, i korigovali ogranicenja, koja uzgred budi receno vaze od cetrdesetih godina, nista protiv ne bih imao da zaustavljaju ko to ne postuje. Ovde se radi o punjenju drzavnog budzeta, pogotovo ako znamo da cinimi se, 30% od naplacenih kazni ide lokalnoj samoupravi. Dakle, cilj nije smanjenje saobracajnih udesa, vec punjenje kase. Slicna situacija se meni desila na izlasku iz Zrenjanina, 4 trake, nigde nikog nema, industriska zona, a oni stoje kod znaka precrtani Zrenjanin. I sad on meni kao naseljeno mesto. Rekao alo bre, upucao si me 200 metara od izlaska iz naseljenog mesta, sta se pravis pametan. Postali su klasicne haraclije!
  15. Prodajem tegice iz louisa. Nove. Mozete ih pogledati na linku. Prodajem ih jer mi ne odgovaraju. Cena je, koliko su i mene kostali, dakle 15 evra.
  16. Kao sto tema kaze, desilo mi se nesto cega sam se najvise plasio. Naime, posto sam isao na manji put van Srbistana, hteo sam da idem motorom. Posto vremenske prilike nikako nisu bile ohrabrujuce, a i zbog moje zene (koja kaze da je od secera pa ce se istopiti ako pokisne) resih ipak da idem kolima. Elem, da ne davim previse, ja u Bratislavi, put ide kao slovo Y. Dva autoputa se spajaju u jedan. Ja idem desnim putem od dve trake. Malo pre spajanja puta, pogledam u levi retrovizor i vidim motor, ali recimo dosta daleko. 10 sekundi kasnije, glupa navigacija poce da prica gde da se iskljucim bla bla bla, ja opet bacim pogled u retriovizor, motora nema. Levi migavac, i polako krenem da se prestrojavam, kad odjednom motor pored mene. Ja sva sreca pa sam polako poceo da se prestrojavam, nista naglo. Motociklista me pogleda, obidje, i krene da vrti glavom. Video sam da su tablice domace, tj Bratislavske. Toliko sam bio besan na sebe, da sam do Srbije cutao. Da li je moguce da ga nisam video?! Desilo mi se nesto cega sam se najvise plasio, da ne vidim kolegu motociklistu. Jos nosim nalepnicu "Ja pazim na motocikliste". Uzas jedan. I sta sam trebao da ga stignem i kazem "Izvini nisam te video?" Pa sto ne gledas majmuncino jedna retardirana. Sada kad sednem u moj kavez, tako polako menjam trake, da je to strasno, Retrovizor 1000 puta, pogled preko ramena, sve skolski, samo da se uverim da nema nigde nikog. Eto to je moj najgori strah, koji sam hteo da podelim sa vama. Interesuje me da li je neko imao slicno ili isto iskustvo? Vasa misljenja u vezi ove situacije?
  17. BEOSTAKLO Adresa: 372 Bulevard Kralja Aleksandra Telefon: Tel/fax. 011/2423-925, 064/328-6720 Ovde sam ja svoje stavljao kad sam pao i slomio staklo. Odneses mu retrovizor i sutra dodjes po isti. On ti stavi radijalno ogledalo, lepo iseceno i profi zalepljeno. Sve to kosta, tj bar je prosle godine 450 dinara. Pozdrav!
  18. Redak motor, a jos beli, znaci da je 2010+ godiste. Bas me interesuje jel dobro lik?
  19. Inace, danas isterao motor iz garaze.....fleke nema. Lepo providno, cisto staklo...hm...sta li se desava, boga pitaj. Nivo ulja uredu, nivo antifriza ok. Inace, sipao sam pre jedno 2k Bel Ray. Iskreno, uopste nisam zadovoljan. Menjac je poceo da mi lupa, teze "ubodem" brzine. Videcu sad da skoknem do sajma, pa jedno 2 litre motula da kupim u mass company, i filter, pa da menjam.
  20. Nivo ulja se nije promenio. Dihtung glave..hm....pa presao je nekih 15 000 km, cisto sumljam da je to.
  21. Hm....meni kad je motor na copi, non stop je staklo suvo. Ali meni je bitno da nije nista ozbiljno, tj da ne utice na agregat. Videcu ovih dana da promenim ulje...pa cu da vidim sta se desava
  22. Znas sta je cudno? Sto kad nagnem motor na stranu, da ulje prekrije staklo do vrha, i zatim vratim motor na copu, ta kako bih je nazvao fleka ne nestane....tj, ne menja oblik.
  23. E ovako. Imam jedan problem, koji mozda i nije problem. Motor radi, sve ok. Naravno, sad ide ono ali! Posle jedno 2 meseca, koliko je motor stajao, uzeh ja danas da ga provozam iz garaze. Dosao kuci, on sav prasnjav, reko nema smisla, odoh da ga operem. Kad sam banjao motor, zapazih da mi ono staklence od ulja, gde se meri nivo ulja, ima, kao neke fleke, ali iznutra....E sad interesuje me sta je to, i da li je to problem?
  24. radoica

    Retrovizori

    Prodajem nove retrovizore, u kutiji. Imitacija karbona, navoj 10. Cena 20e
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja