Jump to content

Moto Zajednica

z ivan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    128
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Bec
  • Motocikl
    BMW F800GS

Poslednji posetioci profila

1079 profile views

z ivan's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

176

Reputacija u zajednici

  1. Ma krive su kamiondzije... posto je kolega nas i mi nikada ne gresimo i mi nikada nismo krivi... Ovo treba i u bahate mamlaze da se postavi... mogao je bez kacige da pokusa dase provuce... mozda bi imao bolju areodinamiku kao Triniti u Matrixu, a mozda je i krekovao kod Matrixa...
  2. WOW.... Zvezda je rodjena. Svaka cast na odradjenoj turi i detaljnom opisu. Koji je razlog za dva menjanja guma? Da li se stvarno potrose za 5K km (optrecenje, ravan put pa se ukockasti...)?
  3. Popije, popusi, posmrce... i lagano posle u krevet... takvi i ne zasluzuju da zive. Pitanje da li je i imao dozvolu. Zelim brz oporavak povredjenim bajkerima i da se pronadje i kazni smrad.
  4. Ima vise prevoja koji prolaze kroz razlicite nacionalne parkove. Mozes za svaki prevoj da vozis posebno i platis kartu na rampi ili kupis jednu za sve koji su u toj regiji. Sad karte se obicno kupuju kao dnevna karta i ima opcija doplate za jos nekoliko dana. Ako neko hoce da odvoza sve prevoje onda mora dobro da isplanira rutu sa koje strane krece i koji prevoj prvi da poseti u tom danu.
  5. Jako nezgodna deonica... puno kamenoloma, rudnika, prasine na putu i klizav kolovoz. Klizali se tu po asfaltu a nigde nismo videli ostatke ulja... sva sreca nije bila velika brzina (60km/h) i isli uzbrdo pa povrede nisu bile kobne. Saučešće porodici I prijateljima.
  6. Svaka čast? Bilo je uživanje čitati ovaj putopis.
  7. z ivan

    Podvodna puska

    Kako je ovo regulisano? Da li treba dozvola za ribolov i da li moze svuda da se ide sa ovim u lov? Secam se kad sam kao klinac ronio sa starijima da su uvek bili spremni da je ispuste ako neki camac nailazi... sa druge strane vidjao sam na stenama u CG i HR da izlaze ronioci (na dah i sa bocima) sa opremom za podvodni ribolov.
  8. Molim se da nije za crnu hroniku...
  9. Hajde malo obnova gradiva iz skole ili prosto guglanje fizike i koliko se predje m u sekundi u odredjenoj brzini... nije mi jasno kako neko moze i dalje da tvrdi da je MORAO da ga vidi. I da ga je video, nije mogao da proceni brzinu kretanja i u svakom slucaju nije duzan da se sklanja budali koja je razvukla masinu...
  10. Ovo se meni desilo kad sam imao susret sa ulicnim trkacem bez kacige, na srecu bez kontakta. Samo nisam se prestrojavao nego sam pokusao da izbegnem rupu na putu. A 3 sekunde pre toga nije bilo nikog iza... Ovde nema nikakve odgovornosti vozaca automobila... suludo je raspravljati o tome. Dzabe nam maglenke, ako vozimo 200kmh + gde to nije predvidjeno. Dzabe nam topovi koji grme kad ih u kolima cujem kad su 5m iza mene, tad je kasno. Dzabe nam kur..nje ako svoje sposobnosti pokazujemo gde nije mesto. Svi imamo dobre masine, skupu opremu, pare ili znanje da to odrzavamo. Ne stedi se za ovaj preskupi hobi, a onda se stedi i ne uplati staza sto te loži - Totalna glupost. Zao mi je svakog izgubljenog zivota, čak i kamikaza (kao u ovom slucaju). Srecom nije povukao jos nekog sa sobom. Saučešće porodici i prijateljima.
  11. Malo selo bez policije, ne trebaju papiri... ovo je vec diskutabilno. Ne daj boze da imas neko cukanje, izleletanje (nisam te video), pad na asfaltu, sudar sa pijanim komsijim ispred prodavnice; i odmah si ti kriv. Ti najbolje poznajes svoje selo i zelju koliko ce biti asfalta za voznju ali nije usteda da nemas papire. Sto se tice stete na motoru u voznji na asfaltu- nikakva, ionako kad se vozi off se na putu mogu naci deonice sa losim asfaltom, makadam... ako je ideja da vozis seoske puteve, a ne off - onda to nije prava masina.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja